Vårt sätt att arbeta

Det är ofta de små detaljerna i ditt hem och i din närhet som faktiskt avgör om du trivs eller ej. Vilka grannarna är, var du får det bästa kaffet, den godaste croissanten och var du smidigast kan laga punkteringen på din cykel, kan ofta vara lika viktigt som kvadratmeter och takhöjd. Vi arbetar huvudsakligen med våningar på Östermalm och i Vasastan vilket innebär att vi vågar påstå att det finns få som kan dessa stadsdelar bättre än vad vi kan. Vi älskar det vi gör och brinner för husets arkitektur, den vackra designen och våningens unika karaktär. Vi kränger aldrig bostadsobjekt. Vi förmedlar arkitektoniska verk som varsamt utvecklats genom designers, hantverkares, arkitekters och den egna kreativiteten.

Vi är en etablerad mäklarfirma med många års erfarenhet och ett köpstarkt kundregister. Vår ansvarskänsla sitter i benmärgen och vi tror, chansar eller gissar aldrig. Vi arbetar inte med lockpriser eller övervärderingar. Ger du oss ditt förtroende kommer vi förvalta det med större noggrannhet och kvalitet än någon annan. Vi kommer alltid anpassa uppdraget efter dig och går inte efter standardmallar.

Vi tar ansvar för en hållbar framtid och gör så mycket vi kan för att bidra till både en friskare planet och ett samhälle vi alla vill leva i. Varje år skänker vi 1% av vinsten till välgörande ändamål. 2019 kommer donationen gå till Stadsmissionen.

Varmt välkommen att kontakta oss eller bara komma förbi för en pratstund. Vi finns på Karlavägen 36 och St Eriksgatan 94, i hjärtat av de två stadsdelar vi tycker allra bäst om.

- Niclas Behrer

Lär känna oss mäklare

Våra resultat

Vi är inte Stockholms billigaste mäklare. Inte heller stans dyraste. Men vi är övertygade om att vi är en av de absolut mest prisvärda. Och vid en försäljning av en fin lägenhet så lönar det sig oftast att investera i kvalitet. Det vet vi av lång erfarenhet.

Vi vet värdet på ditt hem

Varför säljs vissa hem till ett högre värde än väntat, medan andra säljs till ett lägre? Svaret är erfarenhet och känsla för alla de detaljer som påverkar vid en försäljning. Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig för en precis värdering.
Kontaktuppgifter:

Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy