Utanför ramen

"Behrer & Partners består av dokumenterat skickliga fastighetsmäklare av exklusiva boenden, de allra flesta med lång erfarenhet. Vårt fastighetsmäkleri fokuserar på unika hem och vårt arbete genomsyras av ambition, kvalitet och engagemang. Relationen med våra kunder präglas av uppriktighet och respekt.

Med fokus på unika och vackra hem är vi inte bara verksamma inom Stockholms innerstad. Vi förmedlar även välbelägna villor, lant- och sjöställen – främst i Danderyd, Lidingö, Saltsjöbaden och Bromma. Våra kontor finns på Östermalm och i Vasastan.

Långa yrkeskarriärer har genererat ett köpstarkt kundregister och långa relationer men också erfarenhet att använda de försäljningsmetoder som är effektivast i varje enskilt fall.

Hos Behrer & Partners får du en ytterst dedikerad mäklare som är mer förberedd, mer tillgänglig - och som alltid kan sätta in de speciella åtgärder som behövs för varje enskilt uppdrag."

- Niclas Behrer

Lär känna oss mäklare

Våra resultat

Behrer & Partners har utvecklat ett starkt medarbetarskap vilket lagt grunden till det personliga engagemang och den teamkänsla som blivit vår främsta tillgång. Samarbetet mellan oss gör att vi kan hålla den höga tillgänglighet och servicenivå som utmärker vårt arbete.

Vi vet värdet på ditt hem

Varför säljs vissa hem till ett högre värde än väntat, medan andra säljs till ett lägre? Svaret är erfarenhet och känsla för alla de detaljer som påverkar vid en försäljning. Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig för en precis värdering.
Kontaktuppgifter: