Jobba hos oss

Vi behöver bli fler och söker en lagspelare som älskar mäklaryrket lika mycket som vi. För oss är det en livsstil, inget 9 till 5-jobb. Vi ställer upp för varandra i alla lägen vilket gör att vi kan hålla en ytterst hög servicegrad mot våra kunder. Vi utmanar dagligen oss själva och varandra i att finslipa varje detalj. Mycket av vår framgång bygger på att vi ska hålla en högre kvalitet i våra uppdrag än någon annan. Inga ska vara mer pålästa och kunniga än vi. Vi brinner för den vackra designen, våningens unika karaktär och ser möjligheterna till ett fantastiskt hem.

Behrer & Partners startade 2010. Idag är vi tio medarbetare med två kontor och våra fokusområden är Östermalm och Vasastan. Nu vill vi knyta ytterligare en mäklare till vårt team. Vi söker dig som ständigt vill bli bättre och precis som vi ser mäklaryrket som en livsstil. Förmåga att jobba självständigt, höga ambitioner och exceptionell kvalitetskänsla är en förutsättning – för oss betyder det mer än lång erfarenhet. Självklart är du trygg med ditt nätverk och önskvärt är att du bor och varit verksam på Östermalm eller i Vasastan.

Välkommen att höra av dig till Niclas Behrer, ring 0708-992909 eller mejla till niclas@behrer.se

Våra erfarna medarbetare

Niclas Behrer
Reg. Fastighetsmäklare
Linnéa Lindblad
Reg. Fastighetsmäklare
Erik Frisk
Reg. Fastighetsmäklare
Beatrice Enander
Reg. Fastighetsmäklare
Charlie Strandberg
Reg. Fastighetsmäklare
Sofia Wranding
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Colfach
Försäljningschef
Isadora Behrer
Koordinator
Philip McCann
Fotograf
0763 - 45 51 45
Mer om mig

vi har köparna för
diskreta försäljningar

sälj via vårt underhandsregister

Vi hittar ditt drömboende

Vi arbetar huvudsakligen med Östermalm och Vasastan. Det ger oss en djuplodad kunskap av marknaden i dessa två stadsdelar. Vi vet vilka våningar som är på gång och vilka som aldrig kommer ut i en Hemnet-annons. Istället för att du ska leta och kanske missa chansen så kan du låta oss sköta letandet åt dig.

Gå med i vårt spekulantregister

Konsten att hitta sitt drömboende

Vi vill att du ska veta att du kan känna dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Genom att gå med i vårt spekulantregister så kommer du ingå i vårt kundsystem och vi kommer göra dig uppdaterad om vår verksamhet och ta del av våra nyheter.
Vi använder cookies och andra tekniker för spårning för att optimera upplevelsen på hemsidan och underbygga marknadsföringsaktiviteter. Om du inte gör något så kommer vi fortsätta att utveckla vår hemsida och optimera upplevelsen för dig. Vill du avregistrera dig så går det självklart att göra.

Vi hoppas att du ska fortsätta känna dig trygg hos oss!

Kontaktuppgifter:
Dina önskemål:

Antal rum:

Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy

Vi vet värdet på ditt hem

Varför säljs vissa hem till ett högre värde än väntat, medan andra säljs till ett lägre? Svaret är erfarenhet och känsla för alla de detaljer som påverkar vid en försäljning. Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig för en precis värdering.
Kontaktuppgifter:

Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy