ÄR DET HÄR DU?

Vänligen kontakta Niclas Behrer

Mobil: 0708 99 29 09

Epost: niclas@behrer.se

Vi behöver bli fler och söker en lagspelare som älskar mäklaryrket lika mycket som vi. För oss är det en livsstil, inget 9 till 5-jobb. Vi ställer upp för varandra i alla lägen vilket gör att vi kan hålla en ytterst hög servicegrad mot våra kunder. Vi utmanar dagligen oss själva och varandra i att finslipa varje detalj. Mycket av vår framgång har byggt på att vi ska hålla en högre kvalitet i våra uppdrag än någon annan.

Behrer & Partners startade 2010 med tre högpresterande mäklare från två av Stockholms mesterkända mäklarfirmor. Idag är vi tio medarbetare med två kontor och våra fokusområden är Östermalm och Vasastan. På vägen har vi varit en av de snabbast växande mäklarbyråerna i Stockholm.

 

Nu vill vi knyta ytterligare en mäklare till vårt team. Vi söker dig som ständigt vill bli bättre och precis som vi ser mäklaryrket som en livsstil. Förmåga att jobba självständigt, höga ambitioner och exceptionell kvalitetskänsla är en förutsättning – för oss betyder det mer än lång erfarenhet. Självklart är du trygg med ditt nätverk och önskvärt är att du bor och varit verksam på Östermalm eller i Vasastan.

Välkommen att höra av dig till Niclas Behrer, ring 0708-992909 eller mejla till niclas@behrer.se