Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 3 473 kr / mån

Boarea: 53.5 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 10 av 15

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

På plan 10 med stor solig balkong och milsvid utsikt över Stockholm saluförs nu denna magnifika tvårummare. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick och är exceptionellt välplanerad. Att lägenheten dessutom erbjuder extremt goda förvaringsmöjligheter genom mycket stor klädkammare och platsbyggda garderober gör det optimalt för ett par att bo. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring öppnar upp mot lägenhetens stora, sociala ytor där vi finner kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenhetens längsgående balkong nås från både vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp samt större matbord. Stilrent kök med vita skåpluckor och arbetsbänk i svart granit. Köket erbjuder rejäla arbetsytor, rikligt med förvaring samt alla maskinella bekvämligheter. Välproportionerligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Från sovrummet nås lägenhetens spatiösa walk-in-closet. Exklusivt inrett badrum med mörkgrått kakel. Badrummet är utrustat med dusch, golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. Varmt välkomna till denna miljömedvetna och nybyggda lägenhet med New-York-känsla och milsvid utsikt över Stockholm! Direkt access till flertalet restauranger, T-bana och välsorterade matbutiker.

Förening

Brf Gladan är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Föreningen registrerades 2013 och huset var klart för inflyttning 2015. Föreningen disponerar marken med tomträtt med besöksadresserna Warfvinges väg 18 och Kellgrensgatan 10.  Föreningen upplåter 187 st lägenheter med bostadsrätt, 167 st parkeringsplatser, två lokaler och en förskola. Bredbandsbolaget levererar tv och bredband som båda ingår i månadsavgiften. Då huset är nybyggt från 2015 finns inget behov av större underhåll. Sedvanligt underhåll görs löpande för att förbättra boendemiljön för medlemmarna. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften.

För mer information vänligen se bilagda dokument samt besök föreningens egna hemsida; https://www.mittgladan.se

 

 

 

Fastighet

Gladan är ett så kallat passivhus vilket innebär att det klarar av kraven för energisnåla flerbostadshus. Uppvärmningen av fastigheten sker främst genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen vilket gör att lägenheten inte har element. Garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds. Huset har även ett eget vattenreningsverk. Vilket innerbär att det kommunala rena vattnet renas en gång till när det kommer in till huset. Bara genom att bo här gör du en insats för miljön, samtidigt som bostadsrättsföreningen får lägre kostnader för uppvärmning, bland annat genom att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem.

Gemensamma utrymmen i form av cykelrum, barnvagnsrum, förråd 450kr/mån och garage där en parkeringsplats kostar 1550kr/mån. 

 

 

Mer fakta

Adress: Warfvinges väg 18, 10 tr

Avgift: 3 473 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Kallvatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 2

Boarea: 53.5 kvm enligt föreningens information

Våning: 10 av 15

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 8817-2105

Andelstal: 0.424 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2015

Tv-Internet: Bredbandsbolaget

Se mer