Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 311 kr / mån

Boarea: 31 kvm

Antal rum: 1.5 rum och kök

Våning: 3 av 8

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
2 750 000 kr Budgivare 1 2018-02-26 14:46

Interiör

Nu saluförs denna ljuvliga Gärdet-pärla med högt läge och balkong med helt fri utsikt. Belägen i hörnet Smedsbacksgatan/Furusundsgatan och bara en minuts promenad till tunnelbana och buss, finner du denna otroligt fina och välplanerade 1,5:a där det bara är att flytta in. Lägenheten har genomgående fina ytskikt, fiskbensparkett i alla rum, klassisk funkis-planlösning med separat sovdel och ett flödande ljus från två stora fönster och balkongdörr. 

Välkomnande entré med inbyggda garderober som ger gott om plats till förvaring. Stort, härligt vardagsrum med slipad fiskbensparkett, där det går bra att möblera med både soffgrupp, TV-möbel och matplats. Härifrån är utgång till den magiska balkongen, som vetter mot sydöst och har ett högt och fritt läge med installerad markis för riktigt soliga dagar. Väldisponerat kök med all maskinell utrustning så som spis, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Mellan kök och sovrum finns skjutdörr i original. Separat sovdel med plats för 1,40 säng. Helkaklat och stambytt badrum/WC med dusch bakom glasvägg, tvättmaskin och handfat med kommod. Detta är en av Gärdets absolut finaste 1,5:or, där ljuset bara flödar! 

Här bor du på bästa läge med allt inom räckhåll. ICA Gärdet belägen i huset, tunnelbana station Gärdet runt hörnet (1 minut promenad) och Gärdesfälten och Djurgården ’ner för backen’. Detta är perfekt läge för dig som vill bo lugnt med närhet till allt. Välskött bostadsförening med goda intäkter från lokalen som ICA hyr samt dold tillgång i form av hyresrätt. Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

BRF Kulan 1 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2003. I föreningen finns det 64 st. lägenheter, varav 63 st. upplåts med bostadsrätt och 1 st. med hyresrätt. Det finns även en lokal som hyrs ut till ICA. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet (debiteras köparen) och 1 % av prisbasbeloppet i avgift per pant.

Solid förening med mycket god ekonomi och en hyresrätt kvar. Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (kontrollerat 9/2-18).

Fastighet

På föreningens mark står ett flerbostadshus som uppfördes 1938. Ett urval av utförda renoveringar: 1997 byte av V/A-stammar samt elstigare, 2006 och 2007 renoverades balkonger och fasad samt ytterfönster byttes ut, 2008 hissrenovering, 2009 nya maskiner i tvättstugan, 2011 stamspolning och 2016 tecknades gruppavtal med ComHem för bredband och TV. Kommande underhåll som planeras är att dra in fiber, utan avgiftsförändring (kontrollerat 9/2-18). I föreningen finns gemensamt grovsoprum, cykelförråd och två st. tvättstugor. 

Mer fakta

Adress: Smedsbacksgatan 1

Avgift: 2 311 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband

Antal rum: 1.5

Boarea: 31 kvm enligt föreningens information

Våning: 3 av 8

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 03001

Lägenhetsnr LMV: 1305

Andelstal: 1.2445

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1938

Se mer