Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 1 723 kr / mån

Boarea: 37.5 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1,5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
3 185 000 kr Budgivare 1 2018-02-23 17:14

Interiör

Välkomna till denna härliga och optimalt planerade minitvåa om 37,5 kvm belägen på lugna Körsbärsvägen. Här återfinns en otroligt ljus lägenhet med genomgående fina ytskikt och öppen, social planlösning. Mot grönskande utskikt har lägenheterna ovanför byggt balkong, och bygglov kan sökas för denna lägenhet. Lägenheten är otroligt välplanerad och funkar lika bra för singeln som paret!

Välkomnande hall med plats för både avhängning och förvaring. Här finns även inbyggda garderober som rymmer det mesta. Smakfullt kök med öppen och social planlösning och all maskinell utrustning så som ugn, spishäll, kyl samt frys, diskmaskin och micro. Invid köket ligger det stora vardagsrummet där det går att möblera med både en stor matplats och soffgrupp med TV-möbel. Separat sovrum med plats för 1,60 säng och insynsskyddat läge. Helkaklat badrum/WC med dusch bakom fällbara glasdörrar samt handfat med kommod för förvaring. Lägenheten är i genomgående fint skick och det är bara att flytta in! 

Här bor du på en lugn återvändsgata med närhet till både Stureplan och Odenplan. Både KTH och Handelshögskolan inom promenadavstånd, samt Hagaparken och dess grönområden. T-bana Tekniska Högskolan samt flertalet innerstadsbussar bara ett stenkast bort. Solid och välskött bostadsrättsförening som är nästintill skuldfri! Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

BRF Stinsen är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1942. Föreningen består av 39 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, samt en lokal. Juridisk person godkänns inte i föreningen. Delat ägande godkänns med minsta ägarandel 90/10. Vid överlåtelse tar föreningen ut en avgift om 2,5 % prisbasbelopp (debiteras köpare) och 1 % av prisbasbelopp per pantsättning.

Kabel-TV och bredband levereras via ComHem. Det finns även fiber indraget, och finns gruppanslutning via Bahnhof. Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd. Alla fönster i lägenheten är 3-glas.

Solid och mycket välskött bostadsrättsförening som är i princip skuldfri (811 kr/lån/kvm, enl. år-16). Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (kontrollerat 8/2-18). 

Fastighet

På föreningens mark står ett flerbostadshus, byggt 1942. I föreningen finns gemensamt tvättstuga (i källaren) och en härlig innegård med möblemang och grillplats. Föreningen har även 3 st. parkeringsplatser som hyrs ut för 200 kr/månad. Till dessa är det en separat kö. Ett urval av utförda renoveringar är; 2013 färdigställande av balkonger (för de som valde bygga) och nya maskiner i tvättstugan, 2011 målning av trapphus och installation av säkerhetsdörrar och 2008 upputsning av fasad. Det finns inga beslut om kommande underhåll (kontrollerat 8/2-18). 

Mer fakta

Adress: Körsbärsvägen 10

Avgift: 1 723 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband (via fiber)

Antal rum: 2

Boarea: 37.5 kvm enligt föreningens information

Våning: 1,5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00012

Lägenhetsnr LMV: 1105

Andelstal: 0.0241000

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1942

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer