Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 1 991 kr / mån

Boarea: 60 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1 av 3

Interiör

Nu saluförs denna fantastiska sekelskiftestvåa med balkong och kakelugn, på en av Östermalms mest eftertraktade adresser. Belägen i gårdshus med lugnt och härligt läge.

Genomgående lägenhet som vätter mot två prydliga och grönskande innergårdar. Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter i klädkammare. Generöst vardagsrum med fungerande kakelugn samt balkong. Rummet har en tilltalande atmosfär med goda förutsättningar för socialt liv med plats för både soffgrupp och större matbord. Trivsamt kök mot baksidans gröna innergård med plats för matgrupp. All önskvärd maskinell utrustning på plats samt bra förvaring bakom vita skåpluckor med platsbyggda snickeridetaljer. Rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp mot söder samt platsbyggd garderobsvägg. Gott om utrymme för både dubbelsäng och skrivbordshörna eller sittgrupp. Helkaklat badrum med vikbar duschvägg samt golvvärme.

Oslagbart läge mellan Karlaplan och Strandvägen med både Djurgården och Östermalmstorg inom ett par minuters gångavstånd. Med närhet till goda kommunikationer samt matbutiker och restauranger. Styrmansgatans utbud lämnar ingen besviken. För den hungrige finns den populära restaurangen Brasserie Elverket som erbjuder både fantastisk lunch, middag samt föreställningar under kvällstid i samarbete med Dramaten. I välkända parken Spiltan, en öppen liten oas som vetter mot Linnégatan och Styrmansgatan finner man både boulebana, lekpark och La Grande Rue, ett orangerie som erbjuder god mat och dryck. För den som önskar kultur så är Maximteatern belägen ett stenkast bort där omtalade föreställningar spelas. Längre ner på gatan finns även Sveriges mest anrika apotek Storken med sin vackra inredning från 1899. 

Förening

Bostadsrättsföreningen Neptunus 13 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen förvärvade fastigheten Neptunus 13 år 2001. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen tar ut överlåtelseavgift på ca 1100 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift på 480 kr. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften. 

Fastighet

Fastigheten Neptunus 13 är en vacker sekelskiftesfastighet anno 1889 bestående av ett gathus samt ett gårdshus. Total bostadsyta 1233 kvm. Gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, grönskande innergård, cykelförråd och barnvagnsförråd. På sommaren finns utemöbler och grill tillgänlig på gården. Till lägenheten hör ett källarförråd. Fastigheten värms upp med elvärme, avgift tillkommer på ca 500-600 kr per månad. 

Rörstambyte 1996-2001.

Elstambyte 2001.

Omläggning av tak 2002.

För ytterligare information kring gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovisning.

Mer fakta

Adress: Styrmansgatan 43A

Avgift: 1 991 kr/mån

Avgiften inkluderar: Vatten, förråd

Antal rum: 2

Boarea: 60 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 3

Hiss: Nej

Lägenhetsnr Brf: 001105

Lägenhetsnr LMV: 1102

Andelstal: 5.18 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1889

Tv-Internet: Com hem

Uppvärmning: Direkt el

Se mer