Pris: 5 950 000 kr / bud

Pris per kvm: 79 333 kr

Avgift: 4 050 kr / mån

Boarea: 75 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1,5 av 8

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

I fritt läge med underbar utsikt över Karlbergskanalen och dess intilliggande promenadstråk saluförs nu denna optimalt planerade hörnlägenhet. Genomgående stora fönsterpartier, underbart ljusinsläpp och en härlig känsla av grönska utanför dörren. Denna del av Kungsholms strand är dessutom återvändsgränd vilket innebär att det är ytterst lite trafik. Välkomnande hall med rejäla förvaringsmöjligheter öppnar upp mot lägenhetens vardagsrum. Här ges gott om plats för större soffgrupp och hela tiden påminns vi om det fria läget. Vidare nås lägenhetens stilrena och fullt utrustade kök. Köket har gråmålade luckor och arbetsbänk i Carrara-marmor. Spatiöst master bed room med platsbyggd garderobesvägg och fri utsikt över kanalen. Ytterligare ett välproportionerligt sovrum med gott om utrymme för förvaring. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Varmt välkomna till denna perfekta familjelägenhet i vacker fastighet på en av Kungsholmen mest åtråvärda adresser. Direkt access till Karlbergskanalens promenadstråk, grönskan i Grubbensområdet och närhet till flera välsorterde matbutiker & restauranger. Promenadavstånd till till centralen. Varmt välkomna på visning!

Förening

Brf Tegelpråmen är en så kallad äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Föreningen förvärvade fastigheten Tegelpråmen 2 med adress Kungsholms Strand 109-111 samt Ångströmsgatan 9-11 år 2008. Föreningen upplåter 63 lägenheter med bostadsrätt samt fyra lägenheter med hyresrätt. Föreningen hyr även ut  24 st garageplatser och tre förråd. Överlåtelseavgift tas ut med 2,5% av gääalnde pbb (betlas av köpare). Pantsättningsavgift på 1 % av gällande pbb. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring eller större renovering av fastighetens hus.

Fastighet

Tegelpråmen 2 är ett välskött flerbostadshus i åtta våningar. Huset byggdes 1997. Total bostadsyta om 5613 kvm och lokalyta om 426 kvm.

Gemensamma utrymmen i form av relaxavdelning med bastu, föreningslokal, grönskande innergård, cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga, garage (separat kö).

För mer information kring gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovisning.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Kungsholms Strand 111

Pris: 5 950 000 kr

Avgift: 4 050 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 3

Boarea: 75 kvm enligt föreningens information

Våning: 1,5 av 8

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 617

Lägenhetsnr LMV: 1102

Andelstal: 1.4837 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1997

Tv-Internet: Com hem

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer