Pris: 7 590 000 kr / bud

Pris per kvm: 92 561 kr

Avgift: 4 506 kr / mån

Boarea: 82 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 4 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkommen till denna mycket välplanerade ljusa 3:a på fyra trappor. Våningen har egen garageplats och garagehyran ingår i avgiften. Den stora balkongen i sydöst har plats för möbelgrupp och växter. Lägenheten behöver renoveras men har synnerligen fina förutsättningar med bra planlösning och högt läge. Den är attraktivt belägen mitt på Östermalm mellan Karlaplan och Östermalms torg.

Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter och anslutande gäst wc. Generöst och luftigt vardagsrum med parkettgolv och stort fönsterparti mot gatan. Stort kök med härlig fri vy mot gård med grönskande plantering. Köket har äldre standard men mycket goda möjligheter med gott om plats för skåp och bänkytor. Matplatsen vid fönstret har plats för bord upp till 10 personer. Det större sovrummet har utgång till balkongen som har fritt läge och ingen insyn. I passagen utanför detta sovrum finns ett flertal garderober och ingång till badrummet, som är äldre och med badkar. Det andra sovrummet är också rymligt, har även det ett fritt läge.

Förening

Brf Neptunus 33 förvärvade fastigheten år 1985 och består idag av 23 bostadsrätttslägenheter och har en totalyta om 2010 kvm. En lokal om 207 kvm i gatuplanet hyrs ut till en förskola och ger bra intäkt till föreningen.

Föreningen har god ekonomi och inga stora renoveringar planerade. Föreningen är en s.k. äkta förening och äger marken. Ingen avgiftsändring planerad. För mer information gällande ekonomin se årsredovisningen.

 

 

Fastighet

Fastigheten har en stor fin entré och byggår 1977. De senaste året har fastighetens fönster renoverats, trapphuset har målats och tvättstugan är nyrenoverad. Fiber med mycket hög kapacitet är indraget i varje lägenhet och ingår i månadsavgiften, liksom kabel-tv från Com hem och basutbudet.

Garaget som öppnas med sändare, når man även direkt med hissen. Det har 18 platser och platsen som ingår ligger bekvämt rakt fram från nerfarten. Man får hyra ut garageplats som man inte nyttjar.

Alla portar till fastigheten har automatisk öppning med kod/bricka. Inga trappsteg och stor hiss.

Fräsch och välutrustad tvättstuga på entréplan med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp.

Cykelrum, grovsoprum och bildäcksförråd finns. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Gemensam innergård med utemöbler. 

Gemensam el-anslutning till fastigheten. Varje lägenhet har en egen elmätare som debiteras separat.    

 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Grevgatan 42

Pris: 7 590 000 kr

Avgift: 4 506 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Fiber, Garageplats, Basutbud

Antal rum: 3

Boarea: 82 kvm enligt uppmätning

Våning: 4 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 13

Andelstal: 4.33022 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1977

Se mer

Stort luftigt garage med tillhörande garageplats