Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 677 kr / mån

Boarea: 68 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3 av 4

Interiör

Runt hörnet från Rörstrandsgatan saluförs nu denna exklusiva, arkitektritade två:a med urbana toner! Lägenheten är genomgående renoverad till toppklass, med kök och badrum från Italienska Boffi, och präglas av smakfulla, sobra toner och härligt ljusinsläpp i flera väderstreck. Få lägenheter har så mycket förvaring som denna, och den passar perfekt både för paret eller den lyxiga singeln.

Välkomnande entré med gott om plats för förvaring i hall och inre hall. Stort sällskapsrum där det går bra att möblera med både soffgrupp, TV-möbel och favoritfåtöljen invid den franska balkongen som vetter ut mot Karlberg. Smakfullt kök från italienska Boffi, med rofyllt läge mot innegård och all maskinell utrustning så som spis, ugn, diskmaskin, kyl, frys samt en liten 'matkällare'. Sovrum med två ordentliga garderober, plats för dubbelsäng och en platsbyggd bokhylla med etanolspis. Genomgående för hela lägenheten är att det finns otroligt mycket förvaring, både synlig och dold, i garderober och skåp. Helkaklat badrum, också från italienska Boffi, som går i svarta toner. Detta är en av Birkastans i särklass coolaste tvåor och måste upplevas på plats! 

Endast två nummer från populära Rörstrandsgatan med allt vad den har att erbjuda i form av restauranger och caféer. Kommunikationer finns i form av både innerstadsbussar och tunnelbana St Eriksplan. Varmt välkomna på visning av denna underbara lägenhet!

Förening

BRF Leran 6 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1939. I föreningen finns totalt 37 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, samt 1 lokal. Vid överlåtelse, tar föreningen ut en överlåtelseavgift om 2.000 kr (vilket debiteras köparen). Delat ägande accepteras, juridisk person godkänns inte.

Solid och otroligt välskött bostadsrättsförening med endast 2.161 kr i lån/kvm (enl. år-2016). Föreningen har precis beslutat om nytt gruppavtal gällande bredband (ny leverantör, Bahnhof), vilket gör att avgifterna sänks med 55 kr/månad. Det finns utöver detta inga beslut om kommande avgiftsförändringar (kontrollerat 9/3-18). 

Fastighet

På föreningens mark finns två flerbostadshus med byggår 1926. Ett urval av utförda renoveringar; nya V/A- samt elstammar 1992, nya balkonger 2004, omputsning av fasad 2005, upprustning och ombyggnad av föreningens gemensamma innegård 2006/2007, målning av trapphus och fönster utvändigt 2011/2012 och målning av yttertak 2013. Det finns inga beslut om kommande underhåll i närtid (kontrollerat 9/3-18).

I föreningen finns gemensamt tvättstuga, cykelrum och barnvagnsförråd. Det finns även en fantastisk innegård med utemöbler och grill, där det går bra att både avnjuta sommarvärmen och hålla en kräftskiva vid säsong. 

Mer fakta

Adress: Norrbackagatan 5

Pris: 5 500 000 kr

Avgift: 2 677 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 68 kvm enligt föreningens information

Våning: 3 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnummer: 32

Andelstal: 21.000

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer