Pris: 7 250 000 kr / bud

Pris per kvm: 91 772 kr

Avgift: 3 105 kr / mån

Boarea: 79 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1/2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

I vacker, välskött fastighet saluförs nu denna mycket trivsamma lägenhet som är belägen mot en fantastisk innergård. 

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt plats för skrivbordshörna eller flertalet garderober. Tilltalande vardagsrum med härligt ljusinsläpp via stora fönster, med plats för såväl soffa som matgrupp om man önskar. Väldisponerat kök med full maskinell utrustning samt matplats för 4-6 personer. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och med egen utgång till gården. Ytterligare ett bra sovrum. Mellan sovrummen finns en passage med klädkammare. Helkaklat badrum med badkar. Lägenheten är i genomgående bra skick. Lägenhetens takhöjd på 3,10 m skapar en rymlig och trivsam atmosvär. 

Eftertraktat läge på Östermalm med närhet till det breda utbudet av resturanger och butiker. Samtidigt som grönska i Humlegården och löpspår i Lill-Jansskogen ligger runt hörnet. Goda kommunikationer med tunnelbanestation och bussar alldeles runt hörnet. 

Förening

Bostadsföreningen Bävern upa förvärvade fastigheten 1919. Föreningen upplåter 21 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare. Föreningen är en så kallad bostadsförening och klassas som en äkta förening. Mycket god och välskött ekonomi. Kommande fönsterrenovering är planerad under 2018, utöver det är inga större renoveringar av fastigheten planerade. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring (kontrollerat 4/4-18). 

Fastighet

Vacker fastighet som bebyggdes 1881 med ett flerbostadshus. Total bostadsyta om 1971 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga i entréplan, barnvagnsrum, cykelförvaring på innergården samt trädgård med grill. Triple- play (bredband, TV, telefoni) via Telia. Till lägenheten hör ett källarföråd. 

Urval av gjorda renoveringar: 

2012 Vindsbyggnation med bl.a. nytt tak 

2013 Byte av hiss, renovering av gemensam WC samt städförråd, trapphusrenovering 

2015 Förbättring av byggnadens ventilation

Fastighetens stammar i kök och badrum har under de senaste 10 åren bytts ut. 

För ytterligare information kring gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovisning.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Grev Turegatan 80

Pris: 7 250 000 kr

Avgift: 3 105 kr/mån

Antal rum: 3

Boarea: 79 kvm enligt föreningens information

Våning: 1/2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 04

Lägenhetsnr LMV: 1003

Andelstal: 3.68 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer