Pris: 12 900 000 kr / bud

Pris per kvm: 88 356 kr

Avgift: 7 489 kr / mån

Boarea: 146 kvm

Antal rum: 5 rum och kök

Våning: 5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs detta exklusiva radhus på taket. Etagevåning med allt man kan önska. Exeptionellt välplanerat boende, i genomgående mycket gott skick. Ett boende som måste upplevas på plats! 

Välkomnande entré, med bra avhängningsmöjligheter i anslutande rum som idag används som walk in closet. Stilrent kök med vit skåpinredning, svart granit bänkskiva samt all önskvärd maskinell utrustning. Köket erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Det finns plats för större matgrupp i köksdelen. Öppen planlösning mot vardagsrum. Trivsamt och ljust vardagsrum med braskamin, stort fönsterparti och utgång till terass. Här finns utrymme för både vardagsrumsmöblemang och matplats om så önskas. Stor, härlig terass med eftermiddags- och kvällsol. På nedre plan finns ett badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Badrummet är välutrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk, duschhörna, skåpförvaring samt wc. Lägenhetens övre plan erbjuder fyra ordentliga sovrum med fritt läge och enastående utsikt. I ett av rummen finns utgång till en rymlig balkong i söderläge. Ytterligare ett rymligt badrum med badkar och dubbelhandfat. 

Detta enastående radhus är beläget på attraktivt läge på Ladugårdsgärdet, nära natur och promenadstråk, endast ett stenkast från pulsen i Stockholms innerstad med närhet till tunnelbana och buss. Det är ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Förening

Brf Tegeludden 11 är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter totalt 138 bostäder (120 bostadslägenheter och 18 stadsradhus på taket) med bostadsrätt. I fastigheten finns även 2 lokaler som upplåtes med hyresrätt. Föreningen innehar marken med äganderätt. Juridisk person accepteras inte som köpare. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp och 1 % av aktuellt prisbasbelopp per pantsättning. Det finns inga beslut om framtida avgiftsförändringar eller större renoveringar av fastigheten (kontrollerat 2018-04-10). 

För mer information se bilagda dokument samt besök gärna föreningens egna hemsida på: https://www.tegeludden11.se

Fastighet

Under 2011 färdigställdes en omfattande till- och nybyggnad av fastigheten. Fastigheten är ursprungligen från 60-talet och har tidigare varit kontor. Total bostadsyta om 11 021 kvm, samt lokalyta om 1102 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, cykelförråd och garage. TV (basutbud) och bredband levereras av bredbandsbolaget och båda ingår i månadsavgiften. Till bostaden hör ett källarföråd. Det finns även extra förråd som kan hyras av medlemmarna. 

77 garageplatser finns tillgänliga inomhus samt ytterligare 18 platser utomhus. En garageplats kostar 1500kr-1900kr/månad beroende på storlek och en parkeringsplats utomhus kostar 1000kr/månad. Separat kö gäller och hanteras av HSB som sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.  

Dokument:

Mer fakta

Adress: Sehlstedtsgatan 3

Pris: 12 900 000 kr

Avgift: 7 489 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV (basutbud)

Antal rum: 5

Boarea: 146 kvm enligt föreningens information

Våning: 5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 136

Lägenhetsnr LMV: 1507

Andelstal: 1.75196 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump

Se mer