Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 3 926 kr / mån

Boarea: 85 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Genomgående väldisponerad och synnerligen tilltalande hörnlägenhet belägen vacker fastighet anno 1936 som totalrenoverats till perfektion av Oscar Properties 2012-2013. Underbar atmosfär med ljus öppen planlösning, spatiöst sällskapsrum och generösa fönsterpartier som erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Härligt sällskapsrum med plats för både vardagsrum och matsal samt stilfullt kök från Kvänum. Smakfullt kök med exklusiva bänkskivor och stänkskydd i carraramarmor och all önskvärd maskinell utrustning från Gaggenau. Trevliga attribut såsom platsbyggda bra garderober, generös takhöjd (ca 3,2m), djupa fönsternischer och vackra trägolv. Två rogivande sovrum varav master bedroom med trevlig walk in closet samt egen ingång till badrum. Utsökt badrum med inglasad dusch, vägghängd WC, tvättpelare från Miele, golvvärme samt infällda spotlights. Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Synnerligen ett mycket inbjudande boende belägen bästa adress med närhet till både Humlegården och Stureplan. Nyproduktion när det är som allra bäst!

Förening

Brf Nybrogatan 57 är en äkta bostadsrättsförening och upplåter 43 lägenheter med bostadsrätt, samt 2 lokaler. 
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett fack för ca 80 vinflaskor i föreningens vinkällare. Kabel-TV (basutbud) & Bredband levereras av Ownit och båda ingår i månadsavgiften.

Fastighet

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Guldfisken 18 med byggår 1936. Byggherre var Kungliga Byggnadsstyrelsen och arkitekt var Erik Lallerstedt som ritade merparten av Porstverkets byggnader. I Nybrogatan 57 hade de rest ännu ett posthus och alldeles säkert var de mycket nöjda med resultatet. Fastigheten totalrenoverades 2012-2013 av Oscar Properties.

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 57A

Pris: 10 200 000 kr

Avgift: 3 926 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 3

Boarea: 85 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 5

Hiss: Ja

Andelstal: 1.959 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1936

Se mer