Pris: 3 795 000 kr / bud

Pris per kvm: 111 618 kr

Avgift: 526 kr / mån

Boarea: 34 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

I skuldfri bostadsrättsförening på en av Östermalms absolut bästa adresser återfinns denna trevliga tvårummare. Lägenheten är genomgående i gott skick och optimalt planerad med underbara sociala ytor, välproportionerligt sovrum samt gott om förvaring. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i garderober. Stilrent kök med rikligt utrymme för förvaring och frukostbord, praktisk gas- och elsspis för bästa matlagning. Luftigt sällskapsrum med gott om plats för matbord och soffgrupp ovan vacker fiskbensparkett. Sovrum med plats för dubbelsäng och stor garderob. Helkaklat badrum med golvvärme, infällda spotlights, dusch och tvättmaskin. 

Belägen på lugna Grevgatan, som inte lämnar någon besviken. För den hungrige finns både populära Broms och kvarterets italienare Il Conte. När det vankas fotboll finns både Tudor Arms och O’Learys till förfogande. Lördagsshopping finnes på Rose & Born och inredningspärlan Familjen Fogelmarck. Runt hörnet finns Djurgårdens grönområden, matbutiker och service.

Förening

Bostadsrättsföreningen Kumlet 18 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten Kumlet 18 med adress Kommendörsgatan 42 och Grevgatan 53 år 1983 (äger marken). Föreningen är skuldfri med en mycket stor kassa och låga avgifter. Föreningen upplåter 65 lägenheter med bostadsrätt, tre lokaler med hyresrätt samt garage. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften.

För mer information, se föreningens hemsida http://www.kumlet18.se 

Kabel-tv (basutbud)och bredband ingår i avgiften genom ett obligatoriskt tillägg om 1.800 kr per år.

 

Fastighet

Välskött fastighet med byggår 1939. Stambyte och byte av el-stigare år 1992. Föreningen planerar framöver att renovera tak, balkonger och fasad mot gatan. Gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, cykelrum i källaren, trevlig gård samt gemensam solig takterrass. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4 kvm. Föreningen upplåter även 14 garageplatser. Kostnad om 2000kr/mån. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Grevgatan 53, 3tr

Pris: 3 795 000 kr

Avgift: 526 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 34 kvm enligt föreningens information

Våning: 3 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: G35

Lägenhetsnr LMV: 1306

Andelstal: 1.1337800 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1939

Se mer