Pris: 3 395 000 kr / bud

Pris per kvm: 99 853 kr

Avgift: 1 822 kr / mån

Boarea: 34 kvm

Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Optimalt planerad lägenhet i en av Stockholms mest välskötta föreningar! Genomgående planlösnig med en tilltalande atmosvär. Stor härlig balkong omgiven av grönska och en idyllisk gård.

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Utrymme för både garderober samt skrivbordshörna om man så önskar. Stilrent kök med vit skåpinredning och all önskvärd maskinell utrustning. Bra med förvaring och bänkyta. I köket finns plats för matgrupp, för 4-6 personer. Vidare till det generösa sällskapsrummet som rymmer både säng och soffgrupp. Rummet är lättmöblerat och upplevs ljust och luftigt. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och pardörrar ut till balkong. Det är en trivsam balkong med gott om utrymme för utomhusmöblemang. Exklusivt badrum i klinker. Badrummet erbjuder duschhörna, tvättmaskin, wc, handdukstork samt golvvärme. Lägenheten är i genomgående gott skick. 

Oslagbart läge i lugnt och ostört kvarter mellan Narvavägen och Styrmansgatan. Med närhet till både Karlaplan och Djurgåden. Välkända parken Spiltan är belägen precis runt hörnet en öppen liten oas finner man både boulebana, grönska och La Grande Rue, ett orangerie som erbjuder god mat och dryck. För den som önskar kultur så finns Maximteatern ett stenkast bort där omtalade föreställningar spelas. På Narvavägen ligger den klassiska kvarterskrogen Cassi, sedan starten i november 1954 serveras det grillat kött av yppersta klass.

Förening

Brf Gumshornet är en s.k äkta bostadsrättsförening. Föreningen bildades 1985. Föreningen innehar fastigheten Harpan 52 som innefattar 7 byggnader. Brf Gumshornet upplåter 198 lägenheter med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Föreningen innehar marken med äganderätt. Juridisk person accepteras inte som köpare. Kabel-TV och bredband levereras av ComHem. Bredband ingår i avgiften. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring (kontrollerat 3/5-18). För mer information gällande föreningens ekonomi se bilagd årsredovisning. 

Fastighet

Välskött fastighet som bebyggdes år 1930. Total bostadsyta om 12 155 kvm. I fastigheten finns 13 lokaler med en sammanlagd yta om 1265 kvm. Föreningen har en fantastisk fin gård med trädgårdsmöblemang, grönska och planteringar. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tre stycken tvättstugor, inhängnat cykelstall på gården, ett mindre cykelförråd i garage, grovsoprum samt ett nybyggt barnvagnsrum. Föreningen disponerar även ca 120 garageplatser. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift och pantsättningsavgift som betalas av köparen. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Urval av gjorda renoveringar: 

1980-1994- Stambyte + elstambyte 

2005- Renovering av tvättstuga 

2009- Trapphusrenovering. Byte av lägenhetsdörrar 

2010- Husrenovering (ej G5) 

2013- Bergvärme 

2017- Renovering gårdsbjälklag. Fönsterrenovering, alla fönster är helt nyrenoverade där den tidstypiska charmen bevarats. 

Besök gärna föreningens hemsida; www.gumshornet.se 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Gumshornsgatan 12

Pris: 3 395 000 kr

Avgift: 1 822 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, vatten, bredband

Antal rum: 1

Boarea: 34 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 0269

Lägenhetsnr LMV: 1201

Andelstal: 0.331 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer