Pris: 6 695 000 kr / accepterat pris

Pris per kvm: 99 925 kr

Avgift: 3 589 kr / mån

Boarea: 67 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna tilltalande och utsökt renoverade funkislägenhet med internationell känsla och balkong i rakt västerläge för utmärkt eftermiddags och kvällssol. Lägenheten är belägen på bästa adress vid nedre Gärdet och har genomgått en varsam renovering för att behålla såväl klassiska detaljer som för att skapa en boutique-hotellkänsla. Vackert fiskbensmönstrat parkettgolv, tilltagen takhöjd, fönsterskivor i sten och fina snickerier och förvaring utgör grunden till denna extraordinära funkislägenhet om tre rum med öppen planlösning. 

Välkomnande rymlig hall som mynnar ut i nyrenoverat modernt kök med platsbyggd förvaring och trevlig matplats. Köket är fullt maskinellt utrustat med vita ytskikt och marmorsten som får en vacker brytning av den gråtonade förvaringsdel med matplats för 6-8 personer som löper längs väggen. Kök och matplats går i öppen planlösning till lägenhetens generösa sällskapsdel med vackert ljusinsläpp från dess stora fönster. Lägenhetens två sovrum ligger i fil till sällskapsdel och nås genom platsbyggda smidesdörrar i glas för att låta ljuset flöda ytterligare. Stort rofyllt sovrum med platsbyggda garderober längs hela väggen och plats för stor säng med tillhörande möblemang samt utgång till trivsam rymlig balkong i västerläge för sena kvällar. Lägenhetens andra rofyllda sovrum ger plats åt stor säng med möblemang och har även ett extra fönster mot kök för att låta ljuset nå ända vägen in till hall. Exklusivt badrum beklätt med marmor och alla faciliteter som kan önskas. Inbyggt badkar samt separat dusch med modern duschvägg, vägghängd WC, infällda spotlights samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. 

Här bor du i närhet till både Östermalmstorg, Tessinparken, Fältöversten och med lagom promenadavstånd till grönskan på Kungliga Djurgården och Gärdesfälten. I kvarteret finner du populära restaurangen Paraden beläget några meter längre bort på Valhallavägen som erbjuder förutom en fantastisk miljö både frukost, lunch och middag. Generösa öppetider från 07:30 fram till 01:00 nästan alla dagar i veckan med avslutande söndagsbrunch gör denna kvarterskrog svårslagen. 

Förening

Bostadsrättsföreningen Paraden 5 bildades 1999 och är en s.k. äkta bostadsrättsförening och upplåter 29 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har en total lägenhetsyta om 1782 kvm. Föreningen äger marken och godkänner ej juridisk person. Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp debiteras köparen, pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbelopp debiteras pantsättaren. Kabel-TV och bredband levereras av ComHem. Lägenheten är pantsatt. 

Fastighet

Välskött vacker funkisfastiget anno 1932. Utförda renoveringar och underhåll i urval; 

2002 - Stambyte kök och badrum samt elstigare
2011 - Fasad och balkonger entrésida
2011 - Ny plåt på terrass
2012 - Ytterfönster entrésida
2012 - Fjärrvärmecentral
2015 - Stamspolning 
2018 - Renovering av fasad och fönster mot gård samt takterrass. 

Till lägenheten hör vindsförråd. 

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam stor innergård med gräsmatta, utemöbler och mindre lekplats samt takterrass. 

 

 

 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Skeppargatan 92

Pris: 6 695 000 kr

Avgift: 3 589 kr/mån

Antal rum: 3

Boarea: 67 kvm enligt uppmätning

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00122

Lägenhetsnr LMV: 1202

Andelstal: 3.7352 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer