Pris: 5 995 000 kr / bud

Pris per kvm: 89 478 kr

Avgift: 2 963 kr / mån

Boarea: 67 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs äntligen denna fantastiska två:a med balkong på Upplandsgatan 85. Lägenheten är i genomgående toppskick med nyrenoverade ytskikt och smakfulla materialval. Den har alla sekelskiftesdetaljer man kan önska bevarade, så som stuckaturer, furutiljor och en takhöjd om ca 3,30 m. Den funkar perfekt för såväl singeln som paret, då det finns otroligt mycket förvaring. Alla fönster och balkongen vetter mot föreningens grönskande innegård. OBS Möjlig 3:a, genom att dela av sovrummet med en industrivägg, se alternativ planskiss! 

Välkomnande hall som leder mot alla rum, med både klädkammare och städskåp. Rymligt och ljust sällskapsrum med två stora fönster mot innegården, där det enkelt går att möblera med soffa, TV-möbel och matplats. Smakfullt kök med bänkskiva i carraramarmor, Tapwell-blandare och all maskinell utrustning så som ugn, induktionshäll, micro, diskmaskin, kyl och frys. Tack vare att man använt takhöjden på bästa sätt finns här gott om plats för förvaring. Det går även att möblera med en matplats invid fönstret. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober från golv till tak. Härifrån leder utgång till den härliga balkongen som vetter mot sydväst, och täcks av grönska från föreningens lummiga innegård. Renoverat badrum/WC från exklusiva Bricmate, med dusch bakom glasdörrar och förvaring i skåp. Lägenheten har varsamt renoverats till toppskick utan att ta bort sekelcharmen, och det är bara att flytta in!

Här bor du på härligt Vasastans-läge med många populära restauranger och caféer i området. Ett stenkast från både Odenplan med innerstadsbussar och tunnelbana och Citybanan station Odenplan/Stockholm runt hörnet på Vanadisvägen. Solid och välskött bostadsrättsförening med låg belåning. Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare om intresse finns att komma på visning. 

Förening

BRF Sleipner 13 är en äkta förening som köpte marken 1999. I föreningen finns totalt 32 st. lägenheter, varav 31 st. upplåts med bostadsrätt och 1 st. med hyresrätt. Det finns även 1 lokal. Kabel-TV levereras via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget. Till lägenheten hör två stycken källarförråd. Delat ägande godkänns med minsta ägarandel om 10 %. Juridisk person godkänns inte. 

Solid och välskött bostadsrättsförening med låg belåning (ca 1 218 kr/kvm i lån per 2017). Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (kontrollerat 18/5-18). 

Fastighet

Föreningen äger marken med byggnaden anno 1902. Ett urval av utförda renoveringar; 2002 renoverades gårdsfasaden, 2004 målades trapphuset och balkongerna renoverades, 2005 byttes V/A-stammar mot gatan, 2017 renoverades fasad av gatuhuset. V/A-stammar byttes i badrum och kök 1980. I föreningen finns gemensamt en härlig innegård med utemöbler och grill, tvättstuga, cykelrum samt soprum.

På härliga Upplandsgatan finns flera restauranger och caféer att bocka av. För frukost, lunch eller fika finns både Café Blåbär, Fabrique Stenugnsbageri och Nybergs hembageri. När kvällen smyger sig på finns något för alla, hos bl.a. Flippin Burger, Ciao Ciao och restaurang Knut. Upplandsgatan har även en biljardbutik och en flaggfabrik. Grönområden finner vi i Tegnérlunden. Upplandsgatan 85 är beläget bara några kvarter från Odenplan, med alla dess kommunikationer, och runt hörnet finns Citybanan station Stockholm Odenplan. Hjärtligt välkomna på visning! 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Upplandsgatan 85A

Pris: 5 995 000 kr

Avgift: 2 963 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband (via fiber)

Antal rum: 2

Boarea: 67 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 807

Lägenhetsnr LMV: 1104

Andelstal: 2.86

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1902

Se mer