Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 582 kr / mån

Boarea: 71 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
8 500 000 kr Budgivare 2 2018-10-06 12:30
8 300 000 kr Budgivare 2 2018-10-05 16:49

Interiör

På bästa Östermalms-läge i pampig sekelskiftesfastighet på andra våningen, saluförs nu denna exceptionella tvårummare som slår allt annat på fingarna. Uppfört i en gammal skola, har här 49 st. lägenheter uppförts och allt har gjorts in på detaljerna perfekt. Här erbjuds en ljus och väldisponerad tvåa, med stor balkong mot föreningens innegård och 3,30 m i takhöjd. Lyxiga materialval och smakfulla, sobra färgsättningar präglar denna bostad och badrummet är en klass för sig. Hjärtligt välkomna på visning!

Välkomnande hall med platsbyggda garderober och avhängning. Stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Här finns det plats att möblera med både en större soffgrupp (här med dagbädd) och matsalsbord med plats för upp till 8 personer. Härligt ljusflöde med fönster mot två väderstreck. Smakfullt snickerikök med bänkskiva i ljusgrå marmor. Utrustat med blandare från Dornbracht, helintegrerad kyl, frys samt diskmaskin, varmluftsugn och infälld induktionshäll samt en avfallskvarn. Alla vitvaror i lägenheten från Miele. Från vardagsrummet leder även utgång till balkong som ligger i lugnt läge mot föreningens innegård. Rymligt sovrum med badrum en-suite. I anslutning till sovrummet finns en stor walk-in closet med lackade luckor i samma kulör som väggarna. Lyxigt och högklassigt badrum ljusgrå marmor, utrustat med vägghängd WC, spegelskåp med förvaring, tvättpelare dolt bakom lucka, handdukshängare och dusch bakom glasvägg i klarglas. Alla blandare är från Dornbracht. Badrummet har infällda downlights i tak samt elburen golvvärme. Ingång till badrum finns från både hall och sovrum. Genomgående i hela lägenheten ljuspigmenterad fiskbensparkett, väggar med hög bröstning i en varmgrå ton och ca 3,30 m i takhöjd.

Belägen på nedre delen av Nybrogatan med alla former av bekvämligheter inom räckhåll. Paradgata för restauranger så som Nybrogatan 38 och Papà Italiano, samt Riche och Teatergrilen runt hörnet. På Östermalmtorg finner vi både saluhall och matbutiker. Närhet till både Djurgården och dess grönska, som ner på stan och till Stureplan. Kontakta ansvarig mäklare för frågor. Varmt välkomna söndagen den 19:e augusti! 

Förening

Brf Riddaren 5 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2016. Föreningen upplåter totalt 49 st lägenheter med bostadsrätt med en total bostadsareal om 4.490 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt barnvagns/rullstolsrum, cykeluppställning på innergården. Soprum finns i markplan samt förråd i källarplan. TV, bredband och telefoni finns i gemensamt stjärnnät. Postboxar är placerade i entrén. 

Fastighet

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet och har starka karaktärsdrag av både nyrenässans och nyklassicism med inspiration av jugend. Oscar Properties har med varsam hand renoverat och uppdaterat denna fantastiska fastighet för att behålla historiens och sekelskiftets stilideal. Omsorg och kreativitet har skapat en harmonisk våningskänsla för samtliga lägenheter och gör projektet enhetligt med sina genomgående varma toner och material. En tidsepok som präglats av salongsliv och ombonad komfort som idag är en modern tolkning med stor nypa flört till just denna tid. Nybrogatan 19 är en av Östermalms centralaste adresser där lugn möter citypuls. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg finner du på en eller ett par minuter bort.  

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 19B

Avgift: 2 582 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 71 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 13602.1204

Lägenhetsnr LMV: 1204

Andelstal: 1.64190 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1905

Se mer