Pris: 2 395 000 kr / bud

Pris per kvm: 99 792 kr

Avgift: 1 421 kr / mån

Boarea: 24 kvm

Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 1 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna underbara lilla lägenhet på Valhallavägen 47. Belägen ett stenkast från både tunnelbana, innerstadsbussar samt alla högskolor runt knuten, med 5 minuters promenad till Kungliga Tekniska Högskolan, 10 minuters promenad till Handelshögskolan samt en tunnelbanestation till Stockholms Universitet. Lägenheten är i genomgående fint skick och har en öppen och härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Sedan Norra Länken invigdes är det ingen tung genomfartstrafik på Valhallavägen och utanför fönstret bjuder allén på en grönskande utsikt. Detta är ett perfekt förstaboende eller studentlägenhet! 

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring och avhängning, i både garderober och lådor. Stort och ljust vardagsrum med kök i öppen planlösning. Här går det att möblera med en liten matplats eller soffdel, säng, TV-möbel samt stolar invid köks-ön. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett, som är slipad och behandlad med hårdvaxolja (valnöt). Köket är maskinellt utrustat med ugn, spishäll, micro, kyl och frys samt diskmaskin. Helkaklat och stambytt badrum som nyligen fått en ny kommod med förvaring, spegel, WC och glasdörrar till duschen. Alla fönster byttes ut under 2018. Lägenhetens kvadratmeter är perfekt disponerade och ingenting saknas! 

Här bor du med närhet till både Stureplan och Odenplan. Både KTH och Handelshögskolan inom promenadavstånd, samt Hagaparken och dess grönområden. T-bana Tekniska Högskolan samt flertalet innerstadsbussar bara ett stenkast bort. Denna del av Valhallavägen tillhör Norra Djurgården vilket gör att du hittar Lill-Jansskogen som är en del av nationalstadsparken och friluftsområden en kort promenad bort. Här har du både Stora och Lilla skuggan med fantastiska löparspår för den aktiva och Stora Skuggans Wärdshus för söndagslunch i naturen. Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

Brf Roslagsbanan 1 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1998 och upplåter 30 st. lägenheter med bostadsrätt och innehar två lokaler. Föreningen godkänner delat ägande om minst 10%. Juridisk person accepteras ej. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Överlåtelseavgift om 1070 kr tas ut av köparen i administrativ kostnad och 400 kr i pantsättningsavgift. Kabel-TV och bredband levereras av ComHem. Fiber ingår i månadsavgiften! 

Solid och välskött bostadsrättsförening med låga avgifter och belåningsgrad. 

Fastighet

Föreningen äger och förvaltar fastigheten med tillhörande mark anno 1930 ritat av Kjellbergs arkitektkontor. Samtliga medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga på gatunivå och cykel/barnvagnsrum. Ett urval av genomförda reparationer och underhåll i fastigheten är; 1999/2002 byte av både kök och avloppsstammar, 2012 byte av el i allmänna utrymmen, 2012 renovering av innergårdens grund och dränering, 2015 ny värmeväxlare, 2017 fibernät drogs in till lägenheterna. 
För mer information gällande kommande underhållsarbeten, se bilagd årsredovisning. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Valhallavägen 47

Pris: 2 395 000 kr

Avgift: 1 421 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband via fiber

Antal rum: 1

Boarea: 24 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 14

Andelstal: 1.84052 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer