Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 152 kr / mån

Boarea: 42 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna magiska minitvåa, om 42 perfekt planerade kvadratmeter! Lägenheten är belägen i mysiga kvarter där Birger Jarlsgatan möter Frejgatan, och präglas av vackra sekelskiftesdetaljer så som stuckatur, vackra brädgolv och fiskbensparkett, takrosett, speglade fönsternischer och en takhöjd om ca 3,10 m. Detta är en perfekt lägenhet för såväl singeln som paret, och även för studenten då både Handelshögskolan, KTH och Stockholms Universitet nås inom 5-10 minuter.

Härligt och luftigt vardagsrum med två stora fönster mot vacker fasad. Här går det att möblera med både soffgrupp, TV-möbel och ett större matbord med plats för 4-6 personer. Takhöjden ger en ljus och öppen känsla, och i taket sitter en vacker takrosett. Vidare in i lägenheten finns ett smakfullt kök (renoverat -16) som går i gråa toner med bänkskiva av komposit-sten. Köket är maskinellt utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Mysigt sovrum beläget mot den lugna innegården, där det finns plats för en större säng samt litet sängbord. Helkaklat och stambytt badrum med dusch. Detta är en genomgående härlig lägenhet med en riktigt bra känsla!

Belägen i pampig fastighet på trevliga Birger Jarlsgatan, med allt man kan önska i kvarteret. Härifrån tar man sig till kommunikationer som buss och t-bana på endast någon minut. För den studerande är det 5 minuters promenadavstånd till både Handelshögskolan och KTH, och Stockholms Universitet ligger endast en tunnelbanestation bort. Närhet till Haga parken och Brunnsvikens fina grönområden, Lill-Jansskogen och promenadavstånd ner till Stureplan/City. Populära kvarteret Sibirien erbjuder ett stort restaurangutbud runt hörnet, med både Gnarly Burgers, pizzafavoriten Meno Male, Sibiriens soppkök och franska bistron Delphine & Edouard. Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

BF Birger Jarla UPA är en äkta förening som registrerades 1905. Föreningen består av 42 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt. Till lägenheten hör ett källarförråd. Juridisk person godkänns inte, delat ägande godkänns. Kabel-TV levereras via ComHem, och grundutbutet om ca 15 kanaler ingår i avgiften. Även fiberuppkoppling via Ownit (100mb/sek) ingår i månadsavgiften.

Välskött och solid bostadsförening med god ekonomi och mycket underhåll utfört i huset. 

Fastighet

Föreningen äger marken med byggnaden anno 1884. Ett urval av genomförda reparationer och underhållsarbeten är; 2015 fasadrenovering och takrenovering, 2011 renovering av källare samt innergård, 2010 stamspolning, 2005 fasadrenovering (innergård) samt fönsterrenovering (innergård), 2001 renovering av trapphus, 1999-2000 stambyte och byggnation av vindsvåning. För mer information om fler utförda underhållsarbeten, se bilagd årsredovisning. 

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt trivsam möblerad innergård, tvättstuga, bastu och festlokal. 

 

Mer fakta

Adress: Birger Jarlsgatan 103B

Avgift: 2 152 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 42 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 19

Lägenhetsnr LMV: 1101

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1884

Se mer