Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 267 kr / mån

Boarea: 43 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
3 695 000 kr Budgivare 1 2018-07-24 10:57

Interiör

Nu saluförs denna ljuvliga minitvåa med bästa läge på Gärdet! Här återfinns 43 väldisponerade kvadratmeter, med öppen planlösning och en stor härlig balkong med grönskande utsikt. Lägenheten är i genomgående toppskick med smakfulla materialval, men också flera funkisdetaljer bevarade såsom fin fiskbensparkett, inbyggda garderober och fönsterbrädor i marmor. Denna lägenhet är perfekt för såväl singeln som paret!

Välkomnande hall med förvaring både i form av avhängning och skåp. Stort, härligt vardagsrum med kök i öppen planlösning. I vardagsrummet går det enkelt att möblera med både soffgrupp, TV-möbel och matplats för 4-6 personer. Från vardagsrummet leder utgången till den härliga balkongen, med förmiddagssol och (sommartid) grönskande utsikt och ostört läge. Vardagsrum och kök delas av med en fin och mingelvänlig köks-ö. Köket är maskinellt utrustat med spis, ugn, integrerad mikro, diskmaskin, infällt fläkt samt integrerad kyl och frys, allt i rostfritt stål. Väldisponerat sovrum som rymmer både en större säng och förvaring. I anslutning till hall finns en stor walk-in closet som rymmer det mesta, både med avhängning och i skåp. Helkaklat och smakfullt badrum/WC (stambytt -11) med dusch, handfat med kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten är genomgående renoverad och det är bara att flytta in!

Belägen på lugna Brantingsgatan, med 250 meter till tunnelbana (station: Gärdet), buss 1 och 54 runt hörnet och ICA-butik belägen 5 minuters promenad bort. Närhet till både Gärdesfälten, Gärdets utegym och härliga djurgårdsvarvet på Kungliga Djurgården. Solid och välskött bostadsrättsförening med låg belåning. Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

BRF Brantingsgatan 23 är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 23 stycken lägenheter som upplåts med bostadsrätt, samt 1 lokal som hyrs ut. Juridisk person godkänns inte i föreningen.

Välskött och solid bostadsrättsförening med låg belåning (ca 3,448 kr/kvm). Under 2018 betalade föreningen av sina lån med ca 2,1 miljoner. Nuvarande lån är på 3,4 miljoner och detta planeras betalas av inom de kommande åren. Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (kontrollerat med styrelse 13/7-18). 

Fastighet

Föreningen äger marken där det står ett flerbostadshus byggt 1939. Ett urval av genomförda renoveringar; fasad 1994, fjärrvärme 1996, elstigare bytta 2011 samt stambyte V/A-stammar i kök och badrum bytta 2011, balkongräcken och fönster ommålade 2013 samt fiber indraget 2013 och byte till säkerhetsdörrar 2015. Styrelsen ser över byggnadens uppvärmning och och utvärderar bergvärme som alternativ (pågår nu och under hösten). Vidare vill styrelsen även uppdatera tvättstugan (tidigast våren  2019) och som sista punkt se över balkongen/fasad. 

Gemensamt i föreningen finns cykelförråd, källarförråd samt tvättstuga. 

Mer fakta

Adress: Brantingsgatan 23, 3 tr

Avgift: 2 267 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 43 kvm enligt föreningens information

Våning: 3 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 144

Lägenhetsnr LMV: 1304

Andelstal: 4.10400 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1939

Se mer