Pris: 5 695 000 kr / bud

Pris per kvm: 86 288 kr

Avgift: 2 719 kr / mån

Boarea: 66 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Äntligen saluförs en synnerligen välplanerad designdröm med balkong i rakt söderläge mot trevlig innergård. Lägenheten är i genomgående fint skick, optimalt planerad och erbjuder en social planlösning med en härlig känsla av ljus och rymd. Inbjudande sällskapsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti i söder och spröjsad glasvägg mot ena sovrummet. Här finns given plats för matbord, soffgrupp och trevlig läshörna framför elegant platsbyggd bokhylla. Stilrent kök i modernt grått utförande med bänkskiva och stänkskydd i carrara marmor. Köket är välutrustat med all önskvärd maskinell utrustning och läcker induktionsspis från Bertazzoni. Rogivande sovrum mot innergård med gott om plats för dubbelsäng och stor walk-in-closet. Från sovrummet nås lägenhetens fantastiska balkong som ligger i söderläge. Det andra sovrummet/arbetsrummet ligger även det i lugnt läge mot innergård. Högklassigt badrum med ljusgrå marmor till och vita kakelplattor på vägg, utrustat med WC, tvättställ med kommod, tvättmaskin, dusch, handdukshängare, bra förvaring och stor spegel hela vägen upp till tak. Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr.

På Frejgatan bor du med grönskade Vanadislunden som närmaste granne som inte lämnar någon besviken. Ett stenkast från lägenheten finns både Vasastan och dess restaurang/café-utbud samt lugna Sibirien med mysiga kvarterskrogar. All form av kommunikation finns inom kort avstånd, både innerstadsbussar och tunnelbana (station: Rådmansgatan eller Odenplan) och inom promenadavstånd ligger Hagaparken med dess grönområden. Även promenadavstånd till pendeltåg från Odenplan. 

Förening

Brf Killingen 21 en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2004 och bildades 2013. I föreningen finns 46 lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 2 lägenheter samt 4 lokaler med hyresrätt. Förenigen godkänner ej juridisk person som ägare. Kabel-tv och bredband levereras genom både Comhem och/eller Bredbandsbolaget. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och pantsättningsavgift om 1 % av aktuellt prisbasbelopp. Båda debiteras köparen. 

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

För mer information se bilagda dokument samt besök gärna föreningens egna hemsida på: https://www.brf-killingen21.se/

 

Fastighet

Föreningn äger och förvaltar fastigheten Killingen 21 med byggår 1929. På fastigheten finnes ett bostadshus med adress Frejgatan 47 och Sveavägen 140 som har en total bostadsyta om 2774 m2. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård med cykelställ, en tvättstuga, barnvagnsrum och vackra vädringsbalkonger mellan våningsplanen. 

Renovering i urval;
1996 Byte av el-stigar och stammar i kök och badrum
1996 Takrenovering
1996 Renovering av fasad
1996 Fönsterrenovering
2012 Renovering av tvättstuga
2013 Målning av trapphus 
2016 Modernisering av hissarna på både Sveavägen och Frejgatan
2016 Trapphusrenovering på Frejgatan
2016 Mekanisk frånluft

Framgent planerar föreningen att färdigställa ommålning i huset.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Frejgatan 47

Pris: 5 695 000 kr

Avgift: 2 719 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 3

Boarea: 66 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 01009

Andelstal: 2.25234 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1929

Se mer