Pris: 28 400 000 kr / bud

Pris per kvm: 162 286 kr

Avgift: 7 773 kr / mån

Boarea: 175 kvm

Antal rum: 6 rum och kök

Våning: 3 & 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna unika etagevåning med penthouse-känsla på idylliska Gumshornsgatan! Stor takterrass i sydväst samt två balkonger. Till våningen hör två garageplatser med äganderätt. Våningen är belägen högst upp i fastigheten och har enorma perspektivfönster vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Möjlighet finns att förvärva en intillliggande separat lägenhet med balkong på våning 3 (1 rok, 33 kvm). Vänligen kontakta Niclas Behrer för tidsbokning & föranmälan.

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter med både klädkammare och platsbyggd garderob. Nedre plan är en social sällskapsdel med kök i nära anslutning till vardagsrum. Här strålar ljuset in genom de fantastiska perspektivfönstrena. Ett stilrent och välutrustat kök med all önskvärd maskinell utrustning. Vit skåpinredning samt goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Sällskapsdelen rymmer en större matgrupp samt ett soffmöblemang. Från sällskapsrummet nås en hörnbalkong som är belägen i väst. 

Våningens övre plan erbjuder tre sovrum, två badrum och ett allrum. Master bedroom är ett välproportionerligt sovrum med balkong. Gott om plats för dubbelsäng samt bra förvaring i platsbyggda garderober. Från master bedroom nås ett större badrum. Utöver master bedroom finns ytterligare två rum, som kan nyttjas som sovrum alternativt arbetsrum/ sällskapsrum. Ett ytterligare badrum finns tillgänligt på detta plan. En trappa upp finner man ytterligare ett rum som idag används som sovrum. Härifrån nås den fantastiska takterassen om ca 20 kvm. Terrassen är insynsskyddad och belägen i sydväst, där man kan njuta av solen en stor del av dagen. Detta är ett svårslaget boende som måste upplevas på plats! 

Oslagbart läge i lugnt och ostört kvarter mellan Narvavägen och Styrmansgatan. Med närhet till både Karlaplan och Djurgåden. Välkända parken Spiltan är belägen precis runt hörnet en öppen liten oas finner man både boulebana, grönska och La Grande Rue, ett orangerie som erbjuder god mat och dryck. För den som önskar kultur så finns Maximteatern ett stenkast bort där omtalade föreställningar spelas. På Narvavägen ligger den klassiska kvarterskrogen Cassi, sedan starten i november 1954 serveras det grillat kött av yppersta klass. 

Förening

Brf Gumshornet är en s.k äkta bostadsrättsförening. Föreningen bildades 1985. Föreningen innehar fastigheten Harpan 52 som innefattar 7 byggnader. Brf Gumshornet upplåter 198 lägenheter med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Föreningen innehar marken med äganderätt. Juridisk person accepteras inte som köpare. Kabel-TV och bredband levereras av ComHem. Bredband ingår i avgiften. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring (kontrollerat 21/8-18). För mer information gällande föreningens ekonomi se bilagd årsredovisning. 

Fastighet

Välskött fastighet som bebyggdes år 1930. Total bostadsyta om 12 155 kvm. I fastigheten finns 13 lokaler med en sammanlagd yta om 1265 kvm. Föreningen har en fantastisk fin gård med trädgårdsmöblemang, grönska och planteringar. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tre stycken tvättstugor, inhängnat cykelstall på gården, ett mindre cykelförråd i garage, grovsoprum samt ett nybyggt barnvagnsrum. Föreningen disponerar även ca 120 garageplatser. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift och pantsättningsavgift som betalas av köparen. Till lägenheten hör ett källarförråd, samt två garageplatser med äganderätt. Möjlighet finns att förvärva en intillliggande, separat lägenhet på våning 3 (1 rok, 33 kvm), till denna hör ett ytterligare källarförråd. 

Urval av gjorda renoveringar: 

1980-1994- Stambyte + elstambyte 

2005- Renovering av tvättstuga 

2009- Trapphusrenovering. Byte av lägenhetsdörrar 

2010- Husrenovering (ej G5) 

2013- Bergvärme 

2017- Renovering gårdsbjälklag. Fönsterrenovering, alla fönster är helt nyrenoverade där den tidstypiska charmen bevarats. 

Besök gärna föreningens hemsida; www.gumshornet.se 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Gumshornsgatan 6

Pris: 28 400 000 kr

Avgift: 7 773 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, vatten, bredband (ComHem)

Antal rum: 6

Boarea: 175 kvm enligt uppmätning

Våning: 3 & 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnummer: 0316

Andelstal: 1.3350 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1940

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer