Pris: 6 395 000 kr / bud

Pris per kvm: 84 145 kr

Avgift: 3 029 kr / mån

Boarea: 76 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 4 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Här ges chans att förvärva en magnifik lägenhet på eftertraktad Vasastansadress med alla tänkbara originalattribut som kan önskas. Lägenheten präglas av genomgående vackert parkettgolv, tilltagen takhöjd med höga fönster, burspråk och magnifik kakelugn som alla speglar en svunnen tid som bevarats väl i en välskött förening med låga avgifter. Välkomnande rymlig hall med klädkammare och stor avhängningsyta med plats för möblemang. Generös sällskapsdel i öppen planlösning till kök med underbart burspråk, djupa fönsternischer och höga fönster som låter ljuset nå ända in. Sällskapsdel ger plats för stort möblemang och matplats för 6-8 personer. Modernt kök i lantlig karaktär, vit färgskala och överskåp med spröjsat glas, fullt maskinellt utrustat (inkl. tvättmaskin) med exempelvis kyl/frys från italienska Smeg och bistrokakel på vägg. Köket har goda förvaringsutrymmen och tilltagen arbetsyta genom två köksbänkar där den ena även delar av sällskapsrummet på ett genuint sätt. Två rogivande sovrum i fil varav ett större med utsökt kakelugn, plats för stor dubbelsäng, klädkammare och garderobsvägg. Det andra sovrummet är även det tilltaget och ger plats för säng och möblemang. Badrum beklätt i modern ljusgrå mosaik samt grå klinker på golv. Dusch med duschvägg i betongglas, infällda spotlights, wc, kommod samt handdukstork. 

På denna adress bor du på en lugn och sansad återvändsgata men där liv och rörelse lurar bakom kvarteret. Birkastans paradgata Rörstrandsgatan lämnar ingen besviken. Dina kommande söndagar kommer bli bestående av frukost, lunch eller middag på välkända Non Solo bar eller Mellqvist Café & bar. Förespråkar du natur har du vackra Brunnsviken och Hagaparken en härlig promenad bort och Vasaparkens fantastiska grönska alldeles närliggande. 

Förening

Brf Kadetten 15 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som består av 33 stycken lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Kabel-TV och bredband levereras av ComHem. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1 % av årets basbelopp. Delat ägande godkänns, juridisk person godkänns ej. Under 2017 hölls avgifterna oförändrade, ingen planerad höjning 2018. 

Fastighet

Vacker välskött fastighet anno 1910. Genomförda renoveringar och underhåll i urval;

2014 - Fönstermålning och fönsterrenovering för hela fastigheten
2014 - Ommålning trappuppgång A och B
2012 - 2013 Nya tak på gat och gårdshus
2012 - Installation av rörelsesensorer till belysning i trapphus
2011 - Ny värmecentral
2010 - Anmärkningar från OVK har åtgärdats
2010 - Anmärkningar av brandskyddskontroll har åtgärdats
2009 - Lagstiftad brandskyddskontroll
2009 - Besiktning av yttertak
2008 - OVK
2006 - Renovering av fönster
2004 - Installation av bredband
1999 - Takmålning
1985 -1986 Stambyte och ombyggnadsår

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt balkonger på varje våningsplan. Föreningen har en mysig grön gemensam innergård med två uteplatser, gemensam grill och cykelparkering. Gården ansluter även till grannföreningens gård där lekplats med rutschbana finns. Cykelrum finns i gathus. Tvättstuga i markplan med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, och ett torkskåp.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Tomtebogatan 30, 4tr

Pris: 6 395 000 kr

Avgift: 3 029 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Antal rum: 3

Boarea: 76 kvm enligt föreningens information

Våning: 4 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr LMV: 1402

Andelstal: 2.90065 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1910

Tv-Internet: Com hem

Se mer