Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 4 811 kr / mån

Boarea: 127 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 1 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkomna till denna inbjudande och väldisponerade våning som präglas av stark avskalad jugendstil med viss nationalromantik och en mängd originalattribut och fantastisk karaktär som blivit fint ytskiktsrenoverad med varsam hand. Generös takhöjd, höga socklar, vackra dekorlister på vägg och två magnifika fungerande kakelugnar. Tre tilltagna rum i fil varav sällskapsrum och matsal med burspråk skiljs av med pardörrar samt vackra kakelugnar i båda rummen. Höga socklar samt dekorlister pryder väggarna och förstärker känslan av en svunnen tid som ramas in med parkett i fiskbensmönster. Generösa fönsterpartier som vetter mot Vanadisvägen i rakt söderläge med karaktäristiska radiatorer. Rymligt rogivande sovrum med plats för stor dubbelsäng och garderober med skjutdörrar samt egen klädkammare och charmig balkong i söder. 

Omfångsrik hall som blir till lägenhetens centralaste del och når till samtliga rum. God avhängningsyta och plats för möblemang/förvaringsuppbyggnad. Separat gäst-wc och badrum med wc belägna vägg i vägg som enhetligt går i samma materialval med franskt bistrokakel, vacker kolmårdsmarmor på golv och eleganta tidlösa träskåp, infällda spotlights och vägghängda lampor vid spegel som inger hotellkänsla. Gäst-wc innehar kombinerad tvättmaskin med torktumlare och badrummet har dusch med duschvägg, handdukstork och kommod med tvättställ samt golvvärme. Klassisk serveringsgång som leder till sovrum och kök med servisskåp och rymlig klädkammare. Sovrummet har utmärkt med yta till förvaring och möblemang samt stor balkong med utsikt över grönskande idyllisk gård. Trivsamt kök i lantligt utförande med vitmålat trägolv och vita luckor, full maskinell utrustning från Miele och Siemens samt stor vinkyl med plats för cirka 100 flaskor vin samt en extra integrerad frys. Köket inrymmer matplats för 4-6 personer. Lägenheten är även försedd med larm från Verisure som kan tecknas på med nytt abonnemang och bullerglas på fönster som minimerar ljudvolym och trafik till det minsta. 

Här bor du i en sober jugendlägenhet på bästa adress i lugna Vasastan med trivsam innergård och ett fantastiskt trapphus. Utanför porten hittar du Vasastans stora utbud av restauranger och butiker samt Odenplan en kort promenad bort. Nya citybanan har nyligen öppnat sin nya station strax intill och tar dig till Stockholms alla delar på några få minuter. Önskar du grönska och natur lurar Haga Parken och Brunnsvikens vackra miljö inte långt härifrån. 

Förening

Brf Arbetsmyran är en välskött och äkta bostadsrättsförening som äger marken och förvärvade fastigheten 2001 och upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler. Kabel-TV och bredband levereras av ComHem samt Ownit. Basutbud och 100 Mbit fiber ingår i avgiften. Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp debiteras köparen och pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbelopp debiteras pantsättaren. Juridisk person beviljas ej. 

För mer information gällande föreningens ekonomi, se bilagd årsredovisning. 

Fastighet

Välskött vacker fastighet med byggnadsår 1914 som präglas av vacker avskalad jugendstil såväl interiört som exteriört. Fastighetens tidigare renoveringar och underhållsarbeten i urval; 

2004 - Renovering av tak, fasader och fönster samt gård
2009 - Renovering av rökkanaler 
2010 - Balkonger 
2012 - Elstigar
2012 - Hiss och trapphus 
2014 - Fönster mot gata 
2015 - Nya maskiner i tvättstuga 
2018 - Tak och fasadrenovering (färdigställd)

Till lägenheten hör källarenförråd. 

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam grönskande innergård med stort altandäck, utemöbler och grillmöjlighet samt sandlåda och gungor för dem små. Gemensam tvättstuga belägen i källare med två tvättmaskiner, en torktumlare, torkskåp och mangel. Cykelställ på gård under tak och lättåtkomligt cykel -och barnvagnsrum i entréplan. Hissen i trapphuset rymmer även stor barnvagn. Soprum samt källsortering. 

Mer fakta

Adress: Vanadisvägen 28

Avgift: 4 811 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 4

Boarea: 127 kvm enligt uppmätning

Våning: 1 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 426-01102

Lägenhetsnr LMV: 1102

Andelstal: 6.57 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1914

Tv-Internet: Com hem

Se mer