Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 944 kr / mån

Boarea: 96 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1,5 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
8 495 000 kr Budgivare 1 2018-09-23 17:08

Interiör

Nu saluförs denna pampiga sekelskiftesvåning om 96 kvm, på bästa adress invid vackra och byggnadsminnesmärkta Spökparken. Här finner vi en ljus och trivsam trea med stor balkong i soligt läge och flera originaldetaljer bevarade, så som furutiljor, vackra, höga fönster med spröjs, burspråk, rum i fil med pardörrar och två vackra kakelugnar (en fungerande). Utöver detta erbjuds möjligheten för den kreativa att skapa sitt drömhem! Möjligt att göra två sovrum mot gården! Se alternativ planskiss. 

Välkomnande hall med gott om plats för förvaringslösningar. Rymligt vardagsrum med vackert burspråk mot den lummiga parken. I fil via pardörrar ligger nuvarande matsal, även här med utsikt mot parken. I matsalen finns en pampig och fungerande kakelugn! Kök i lantlig stil med gott om förvaring, härligt ljusinsläpp från flera fönster och plats för matbord. Sovrum med stor balkong mot föreningens härliga innegård och soligt söderläge. I sovrummet finns en idag icke-fungerande kakelugn, där det kan vara möjligt att öppna kanalerna igen (kontrollerat med styrelse 7/9-18). I bostaden finns totalt två badrum, ett med dusch, handfat med kommod samt tvättmaskin och en gäst-WC i anslutning till hall. Detta är en genomgående fin bostad med stor potential. 

Solid förening med låg belåning, mycket god ekonomi och många stora renoveringar utförda så som elstambyte och byte av V/A-stammar. Mysigt läge i gränslandet mellan Vasastan och Norrmalm med allt man kan önska inom promenadavstånd. Lugnt och tyst läge, bara ett stenkast från både centrala Stockholm, flertalet dagis och skolor, Vasastans restaurangutbud och kommunikationer i form av buss och tunnelbana. Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

Brf Kungsbacken 11 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades år 2000. Föreningen upplåter 27 st lägenheter med bostadsrätt om en yta på 2390 kvm och har 4 st hyreslokaler . Föreningen äger marken och godkänner ej juridisk person. Överlåtelseavgift debiteras köparen om 2,5% av årets prisbasbelopp och pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp som betalas av pantsättaren. Kabel-TV och bredband levereras av ComHem. 

Otroligt välskött förening med endast 3.679 kr i lån per år -17. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 7/9-18). 

Fastighet

Välskött fastighet som stod färdigställd 1912. Ett urval av renoveringar och underhåll; 1999/2006 tak, 2006/2007 byggnation av vindsvåningar och upprustning av lokaler, 2007/2015 rörstambyte, 2009 elstigare, balkongbyggnation, fasadrenovering mot gård samt fönster, 2012 gårdsbjälklag, 

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård med utemöbler och planteringar. Tvättstuga samt cykelparkering. 

Mer fakta

Adress: Rådmansgatan 55

Avgift: 2 944 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 3

Boarea: 96 kvm enligt föreningens information

Våning: 1,5 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00002

Andelstal: 0.0401670

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1912

Se mer