Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 1 573 kr / mån

Boarea: 28 kvm

Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 1/2

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna utsökta pärla, belägen i vacker fastighet på anrik och eftertraktad Östermalmsadress intill Karlaplan i lummiga kvarter. Lägenheten präglas av stark tjugotalsklassicism anno 1925 och innehåller vackra gedigna detaljer för sin tid som även inger villakänsla. Yteffektiv planlösning med generöst rum och fönster mot lugn och grönskande innergård utan insyn där såväl säng som matplats samt sällskapsdel inrymmer sig väl. Rummet har även klädkammare längst in med gott om förvaring. Välkomnande hall och kök i samma del, maskinellt utrustat med kyl/frys, bänkdiskmaskin, spis och köksskåp med tillhörande förvaring. Nyrenoverat, modernt badrum helkaklat i marmor på golv och vägg, dusch från Hans Grohe med tillhörande duschvägg, handfat och vägghängd wc från italienska Catalano. Underbar innergård med grönskande träd, buskage och grusade gångar som är omringad av närliggande fastigheter och grönska som förstärker den tystnad och lugn som verkar. Lägenheten har även nydragen el från 2017 samt fibernät. 

Tysta Gatan lever i sin egen tidsepok och värld, känt för sina underbara town-house fastigheter och vackra kullerstenar som för tankarna till engelska villakvarter. Gatan tillhör en av Stockholms mest exklusiva och eftertraktade adresser med hög integritet och stillsamhet då gatan är stängd för genomfartstrafik. Här bor du med någon minuts promenadavstånd till Karlaplan, Narvavägen och Djurgården och är omringad av vacker kulturminnesmärkt Östermalmsarkitektur när det är som bäst. 

Förening

Brf Musketören 4 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 1984 samt äger och förvaltar fastigheten. Föreningen upplåter 14 lägenheter med bostadsrätt och har en lokal med hyresrätt. Den totala bostadsytan uppgår till 1527 kvm. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp debiteras köparen och pantsättningsavgift om 1% av prisbasbelopp debiteras pantsättaren. Juridisk person godkänns ej. Indragen fiber som ingår i månadsavgiften. Bredbandsuppkoppling 100/10 Mibt/s med Bredbandsson. 

Fastighet

Välskött vacker fastighet med byggnadsår 1925 som tillhör en gata fylld av kulturminnesmärkt arkitektur. 

Stambyte skett 1988-1989 med stamspolning vart femte år. Nästa stamspolning kommer att ske under 2019. 

 Till lägenheten hör rymligt vindsförråd.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en grönskande innergård med träd, buskage, planteringar och grusade gångar med utemöblemang. Modern tvättstuga med nya maskiner, tre tvättmaskiner, en torktumlare och torkskåp. I fastigheten finns även cykelrum samt grovsoprum. 

Mer fakta

Adress: Tysta Gatan 3

Pris: 3 250 000 kr

Avgift: 1 573 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 1

Boarea: 28 kvm

Våning: 1/2

Hiss: Nej

Lägenhetsnummer: 2

Andelstal: 2.1635 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Uppvärmning: Bergvärme

Se mer