Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 1 235 kr / mån

Boarea: 44 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
5 300 000 kr Budgivare 1 2018-09-21 14:26

Interiör

Nu saluförs denna magiska två:a på bästa Östermalmsläge. I klassisk och skuldfri förening finner vi denna väldisponerade och ljusa tvårummare, med öppen planlösning och genomgående fint skick. Här bor du på den lugna delen av Nybrogatan, med fin och grönskande utsikt från alla rum. Flexibelt tillträde!

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum, som avgränsas med en köks-ö. Köket är maskinellt utrustat med ugn med spishäll, diskmaskin, kyl samt frys. Stort och härligt vardagsrum som enkelt går att möblera med både soffgrupp, TV-möbel och matplats. I anslutning ligger sovrummet, som också vetter mot lugnt och ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng, och räcker garderoberna inte till går det att bygga om till en walk-in closet (se alt. planskiss). Helkaklat badrum/WC med dusch och handfat med kommod och spegelskåp. Detta är en genomgående fin Östermalms-två:a och det är bara att flytta in! 

Belägen på lummiga, övre delen av populära Nybrogatan. Paradgata för restauranger såsom Nybrogatan 38, Papà Italiano, Nyko samt Riche och Teatergrillen. På Östermalmstorg finner vi både saluhall och matbutiker. ICA Esplanad ligger ett stenkast bort på andra sidan Karlavägen. Närhet till både Djurgården och dess grönska, som ner på stan och till Stureplan. Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

Klassiska Brf Bävern är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheterna med adress Nybrogatan 66-72 samt Nybrogatan 81-87. Föreningen upplåter 231 stycken lägenheter samt innehar 20 stycken kommersiella lokaler. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp som debiteras säljaren samt pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp som debiteras pantsättaren. Juridisk person godkänns ej. Kabel-TV och bredband/fiber levereras av ComHem samt Telenor. 

Välskött och skuldfri bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (kontrollerat 7/9-18). 

Fastighet

Vacker fastighet anno 1927 med ombyggnadsår 1885. Fastigheterna är ritade av välkända Sven Wallander som under denna tid valde att spara på sprängämnen då husen är byggda på Tyskbagarberget. Detta resulterade i att antalet våningsplan i fastigheterna varierar mellan 2-5 våningsplan.  Ett urval av genomförda renoveringar och underhållsarbeten; 1985 stambyte och elstammar, 1997 fasadrenovering, 2014 stamspolning, 2014/2015 installation av säkerhetsdörrar,  2015/2016 fönsterrenovering, installation av hiss i gårdshus, renovering av hiss i gathus samt ventilation, 2017 renovering av samtliga trapphus och entréer som återställdes i största möjliga mån till den tidstypiska estetik fastigheten har, uppfräschning av trädgård med nya planteringar och beskärning av buskage. 

Det finns inga beslut om kommande underhåll inom närtid (kontrollerat 7/9-18). 

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt stora innergårdar med möblemang och planteringar, festlokal, bastu, gästrum, samlingslokal, tvättstuga/torkrum och cykelrum.

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 68

Avgift: 1 235 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 44 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 99-2019-2-23-10

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1927

Se mer