Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 3 661 kr / mån

Boarea: 70 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
7 700 000 kr Budgivare 1 2018-09-17 20:05
7 600 000 kr Budgivare 2 2018-09-17 20:05
7 500 000 kr Budgivare 1 2018-09-17 09:35

Interiör

Här ges möjlighet att förvärva en sekelskifteslägenhet med underbar atmosfär, tre rum i fil och öppen planlösning med generös sällskapsyta, tilltagen genomgående takhöjd, fiskbensparkett, djupa fönsternischer och vackra socklar. Denna lägenhet är belägen på en av Östermalms mest eftertraktade adresser som inte ger någonting att sakna. Välkomnande hall med yta för avhängnad, gallergrind, infällda spotlights och anslutning till rymlig walk-in closet med hyllor och heltäckningsmatta som leder vidare till stor sällskapsdel i delvis öppen planlösning till kök. Generöst sällskapsrum med stort ljusinsläpp från vackra fönster och plats för såväl matplats för 6-8 personer som stort möblemang i form av soffgrupp med bokhyllor. Karaktäristiska pardörrar skiljer av till rogivande sovrum mot Artillerigatan med tilltagen garderobsvägg, arbetsyta och plats för stor säng. På andra sidan i fil till sällskapsdel finns lägenhetens andra sovrum som även det skiljs av med pardörrar och vetter mot Artillerigatan med arbetsyta, stort fönster och plats till förvaring samt säng. Modernt kök med vita ytskikt och detaljhöjande mässingsbeslag integrerade i köksluckorna samt marmorbeklädd vägg och infällda spotlights. Fullt maskinellt utrustat och oerhört gott om förvaring samt arbetsyta. Köket går i öppen planlösning till sällskapsrum men blir samtidigt avskiljt i separat del. Mellan sällskapsdel och badrum finns en praktisk och rymlig tambur med arbetsbänk och tvättmaskin samt städskåp och garderob. Helhaklat modernt badrum med badkar, takdusch samt glasad duschvägg, wc, kommod och spotlights.

Här bor du i en anrik Östermalmsmiljö på eftertraktad adress med en av stadsdelens mest centrala knutpunkter. Artillerigatan går genom Östermalm från nedre Gärdet och hela vägen till Strandvägens kajer och skärgårdsbåtar. Östermalmstorg finner du med kort promenadavstånd och har välkända Muffin Bakery och Östermalmarnas älskade pizzeria Ciao Ciao på samma gata. Önskar du istället liv och rörelse bor du här mitt emellan Karlavägens vackra allé och och några minuter ifrån Humlegårdsgatan och Stureplan. 

Förening

Brf Brandmästaren 23 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten år 1898. Föreningen upplåter 22 lägenheter med bostadsrätt om en yta av 1.325,5 kvm. Överlåtelseavgift tas ut om 2,5% av årets prisbasbelopp som debiteras köparen, pantsättningsavgift om 1% av prisbasbelopp betalas pantsättaren. Juridisk person beviljas ej medlemskap. Kabel-TV och bredband levereras av bredbandsbolaget. Inga kommande beslut om avgiftsändring (kontrollerat 11/9-18).

För ytterligare information gällande ekonomin se bifogad årsredovisning.

Fastighet

Välskött vacker fastighet som stod färdigställd 1898 med ombyggnadsår 1934. Utförda renoveringar och underhåll i urval; 

Relining av stammarna skedde år 2007. Samtliga stammar fotograferades för ca 3 år sedan utan anmärkning. Under året har fiber installerats till alla lägenheter med ny leverantör Bredbandsbolaget. Samtliga fönster och dörrar mot gården har målats och där behov har funnits. Underhåll och renovering av taket har skett med nya kåpor på skorstenar. Ny motor till rullband för sopor har installerats. Träd på gården har beskurits och nya växter har planterats för att öka trivseln. 

Till lägenheten hör ett källarförråd. Modern tvättstuga belägen i källaren och gemensam trevlig innergård.

Mer fakta

Adress: Artillerigatan 43

Avgift: 3 661 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 3

Boarea: 70 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 06

Lägenhetsnr LMV: 1102

Andelstal: 5.257 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1898

Tv-Internet: Bredbandsbolaget

Se mer