Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 4 353 kr / mån

Boarea: 118 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 1 av 6

Interiör

Välkommen till denna välplanerade 4:a med social planlösning. Två till tre sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Gott om sociala ytor med mycket ljusinsläpp från gatan. Mycket attraktivt läge på Kommendörsgatan i korsningen till Nybrogatan.

Entré med säkerhetsdörr och bra avhängningsmöjlighet och gäst wc. Stort härligt sällskapsrum med stort fönsterparti mot gatan. I fil med sällskapsrummet ett matrum/sovrum som kan avgränsas med skjutdörrar. Kök med all maskinell utrustning och i fint skick och en naturlig matplats invid fönstret. Mot gården ligger två bra sovrum varav ett master bedroom med garderobsvägg. Walk in closet i passagen utanför samt ytterligare garderober. Stort kaklat badrum i sobra färger med badkar på tassar och separat dusch. Separat tvättstuga med tvättpelare (tvätt/tork) och bra förvaring.  

I området finns ett av Stockholms bästa utbud av restauranger, dagligvarubutiker, delikatessbutiker och kemtvättar/skrädderier. Ett stenkast bort ligger Östermalmstorg och Stureplan med obegräansade möjligheter till nöjen och shopping. Samtidigt erbjuder området en mycket bra samhällsservice med bl a ett flertal daghem och vårdcentraler inom gångavstånd. 

Förening

Brf Forellen 16 förvärvade fastigheten 2004. Föreningen består av 41 lägenheter med bostadsrätt och 7 lokaler samt 44 garageplatser. Ingen garageplats ingår i denna lägenhet.Totalyta om 3 913 kvm.

Föreningen har god ekonomi och fastigheten är mycket välsköttt med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen är en s.k. äkta förening och äger marken. Ingen avgiftsändring planerad. Se sidan 3 i årsredovisningen för den tekniska statusen på fastigheten.  

 

Fastighet

Till lägenheten hör ett rymligt och lättillgängligt källarförråd. På vinden finns en solig takaltan med utemöbler och grill som medlemmarna får boka. Cykelförråd i källaren. Tvättstuga i källaren. Föreningen är en äkta förening och äger marken. Säkerhetskameror i garaget och i portarna. Handikappsanpassad fastighet/entré. Kabel-tv via ComHem (basutbud ingår i avgiften) och Fiber 100 Mbit/s via Stockholms Stadsnät. Öppet fiber finns indraget i lägenheten.

Mer fakta

Adress: Kommendörsgatan 19

Avgift: 4 353 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV

Antal rum: 4

Boarea: 118 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 05010

Lägenhetsnr LMV: 1102

Andelstal: 3.04870 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1963

Se mer