Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 3 211 kr / mån

Boarea: 94 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
12 400 000 kr Budgivare 1 2018-10-09 18:00

Interiör

Juridisk person godkänns! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för frågor. Hjärtligt välkomna på visning!

Tilltalande, välplanerad lägenhet med öppen planlösning och generös takhöjd med underbar kakelugn i original. Stor och rymlig hall med platsbyggd förvaringsdel och anslutning till såväl balkong som påkostat badrum. Badrummet är beklätt i underbar marmor genomgående med dusch, vägghängd WC, handdukstork och spotlights. Generös sällskapsdel och kök med platsbyggda snickerier i öppen planlösning. Köket går i sober gråskala med vacker ljusgrå marmorskiva, fullt maskinellt utrustat med maskiner från Miele. Integrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och praktisk avfallskvarn under diskho. Sällskapsdelen och kök får magnifikt ljusinsläpp från tre stora fönster i fil med matplats för 6-8 personer samt yta för större möblemang som soffgrupp och dylikt. Rogivande master bedroom en suite med stor walk-in closet och badrum med badkar och samma påkostade, vackra material som i hall. Två stora fönster i fil och plats för stor dubbelsäng samt förvaring. Från hall och dess passage finnes lägenhetens andra sovrum, här stoltserar en underbar kakelugn i original som förstärker den svunna jugendstil som bevarats. Plats för säng och förvaring med stort fönster. Från hall hittas praktiskt tvättutrymme med arbetsyta, tvättmaskin och torktumlare. 

Förening

Brf Riddaren 5 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2016. Föreningen upplåter totalt 49 st lägenheter med bostadsrätt med en total bostadsareal om 4.490 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt barnvagns/rullstolsrum, cykeluppställning på innergården. Soprum finns i markplan samt förråd i källarplan. TV, bredband och telefoni finns i gemensamt stjärnnät. Postboxar är placerade i entrén. 

Fastighet

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet och har starka karaktärsdrag av både nyrenässans och nyklassicism med inspiration av jugend. Oscar Properties har med varsam hand renoverat och uppdaterat denna fantastiska fastighet för att behålla historiens och sekelskiftets stilideal. Omsorg och kreativitet har skapat en harmonisk våningskänsla för samtliga lägenheter och gör projektet enhetligt med sina genomgående varma toner och material. En tidsepok som präglats av salongsliv och ombonad komfort som idag är en modern tolkning med stor nypa flört till just denna tid. Nybrogatan 19 är en av Östermalms centralaste adresser där lugn möter citypuls. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg finner du på en eller ett par minuter bort.  

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 19

Avgift: 3 211 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 3

Boarea: 94 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 03.1102

Andelstal: 2.04150 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1905

Se mer