Pris: 21 500 000 kr / bud

Pris per kvm: 150 350 kr

Avgift: 4 550 kr / mån

Boarea: 143 kvm

Antal rum: 5 rum och kök

Våning: 3 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Juridisk person på förfrågan! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för frågor. Hjärtligt välkomna på visning!

Välkomnande, tilltagen hall med platsbyggda garderober, avhängning och städskåp. Stort kök i öppen planlösning till sällskapsdel där samtliga snickerier är platsbyggda med genomgående generös takhöjd. Köket blir till lägenhetens hjärta och är centralt placerat i rummet med köksö för att låta det sociala livet fortgå. Gråtonade snickerier, massiv bänkskiva i ljusgrå marmor, utrustat med blandare från exklusiva Dornbracht, helintegrerad kyl, frys samt diskmaskin från Miele. Varmluftsugn, infälld induktionshäll samt praktiskt avfallskvarn under diskoho. Matplats för 8-10 personer och yta för stort möblemang som soffgrupp och schäslong. Denna underbara sällskapsdel är i anslutning till våningens magnifika balkong i rakt söderläge som låter ljuset flöda under dagens många timmar. Våningens master bedroom har rymlig walk-in closet och separat badrum beklätt i vacker marmor med dusch , badkar, handdukstork, vägghängd WC samt spotlights och gör sovrummet till en-suite med stark hotellkänsla. Våningens två andra sovrum är belägna i fil, rogivande och belägna mot gård med plats för såväl säng som garderober. Se planlösning för alternativ till att göra ett fjärde sovrum. Praktisk passage med tvättutrymme mellan kök och sovrum, fullt maskinellt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta. I anslutning till hall är våningens andra sovrum beläget med dusch och samma vackra påkostade material. 

Förening

Brf Riddaren 5 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2016. Föreningen upplåter totalt 49 st lägenheter med bostadsrätt med en total bostadsareal om 4.490 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt barnvagns/rullstolsrum, cykeluppställning på innergården. Soprum finns i markplan samt förråd i källarplan. TV, bredband och telefoni finns i gemensamt stjärnnät. Postboxar är placerade i entrén. 

Fastighet

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet och har starka karaktärsdrag av både nyrenässans och nyklassicism med inspiration av jugend. Oscar Properties har med varsam hand renoverat och uppdaterat denna fantastiska fastighet för att behålla historiens och sekelskiftets stilideal. Omsorg och kreativitet har skapat en harmonisk våningskänsla för samtliga lägenheter och gör projektet enhetligt med sina genomgående varma toner och material. En tidsepok som präglats av salongsliv och ombonad komfort som idag är en modern tolkning med stor nypa flört till just denna tid. Nybrogatan 19 är en av Östermalms centralaste adresser där lugn möter citypuls. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg finner du på en eller ett par minuter bort.  

Dokument:

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 19, 3 tr

Pris: 21 500 000 kr

Avgift: 4 550 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 5

Boarea: 143 kvm enligt föreningens information

Våning: 3 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 01.1302

Andelstal: 2.89300 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1905

Se mer

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Projektbild

Projektbild

Projektbild

Projektbild