Pris: 17 000 000 kr / bud

Pris per kvm: 136 000 kr

Avgift: 4 960 kr / mån

Boarea: 125 kvm

Antal rum: 5 rum och kök

Våning: -1 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Här ges chans att förvärva en unik lägenhet om 125 kvm samt  (33 kvm biyta) med generös sällskapsyta och två tilltagna uteplatser i två olika väderstreck. Denna lägenhet går i projektet Nybrogatan 19’s vackra estetik med bevarad jugendkänsla, moderniserad med påkostade material och alla faciliteter som kan önskas. Genomgående gråa toner på såväl väggar som kök och i badrum. Vackert parkettgolv och välvda tak på vissa ytor. Stort sällskapsrum i öppen planlösning till kök med utgång till två tilltagna uteplatser i olika väderstreck med god yta för mat -och lounge-möblemang. Den stora uteplatsen vetter mot norr och nås från vardagsrum samt master bedroom och de två mindre sovrummen. Den mindre vetter mot söder med utgång från kök. Tilltaget sällskapsrum med plats för stort möblemang med fint ljusinsläpp från stora skjutdörrar i glas som leder till uteplats. Egendesignat kök, kännetecknat Oscar Properties som går i gråa toner med släta luckor och vackra beslag. Fullt maskinellt utrustat, beklätt med vacker bänkskiva i marmor och god arbetsyta samt förvaring. 

Rogivande master bedroom en-suite, beläget längst bort i lägenheten med utgång till uteplats i norr. Rymlig walk-in closet och badrum med badkar. Intill finner du lägenhetens andra sovrum, även detta beläget mot uteplats. Här ges yta för säng med tillhörande möblemang. Utöver dessa finns två till mindre sovrum/arbetsrum, ett intill vardagsrum och ett intill kök. De två sovrummen har badrum en-suite. Lägenheten har separat tvättstuga med tvättpelare och god arbetsyta. Det finns också gäst-WC och tilltagen klädkammare. Källarförråd finns i lägenheten. 

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och för att boka upp visning! 

Förening

Brf Riddaren 5 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2016. Föreningen upplåter totalt 49 st lägenheter med bostadsrätt med en total bostadsareal om 4.490 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt barnvagns/rullstolsrum, cykeluppställning på innergården. Soprum finns i markplan samt förråd i källarplan. TV, bredband och telefoni finns i gemensamt stjärnnät. Postboxar är placerade i entrén. 

Fastighet

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet och har starka karaktärsdrag av både nyrenässans och nyklassicism med inspiration av jugend. Oscar Properties har med varsam hand renoverat och uppdaterat denna fantastiska fastighet för att behålla historiens och sekelskiftets stilideal. Omsorg och kreativitet har skapat en harmonisk våningskänsla för samtliga lägenheter och gör projektet enhetligt med sina genomgående varma toner och material. En tidsepok som präglats av salongsliv och ombonad komfort som idag är en modern tolkning med stor nypa flört till just denna tid. Nybrogatan 19 är en av Östermalms centralaste adresser där lugn möter citypuls. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg finner du på en eller ett par minuter bort.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 19

Pris: 17 000 000 kr

Avgift: 4 960 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 5

Boarea: 125 kvm enligt föreningens information

Biarea: 33 kvm

Våning: -1 av 5

Hiss: Nej

Lägenhetsnr Brf: 01.0901

Andelstal: 3.1536 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer