Pris: 30 000 000 kr / bud

Pris per kvm: 114 068 kr

Avgift: 11 910 kr / mån

Boarea: 263 kvm

Antal rum: 9 rum och kök

Våning: 11 och 12 av 12

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

JURIDISK PERSON GODKÄNNS - Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning. 

Nu saluförs ett av Stockholms mest spektakulära penthouse-boenden om 9 rok i etage med hög internationell klass i vacker fabriksbyggnad som under åren genomgått en omfattande konvertering från spisbrödsfabrik till bostäder. Denna lägenhet är belägen högst upp i huset på våning 11 samt 12 med ett helt eget våningsplan i etage samt unik takterrass om 121 kvm med mildsvin utsikt ut över Stockholms in -och utlopp, Kungliga Djurgården och Nackas grönskande delar. Takterrassen ger en svårslagen sjöutsikt, direktanslutning till hiss, utekök, bastu, jacuzzi, utedusch och separat ingång till master bedroom. Lägenhetens materialval och ytskick präglas av genomgående, enhetlig exklusivitet med stark industrikänsla där varje detalj har en mening. Hiss går direkt upp i bostaden. 

Detta penthouse är Bageriets mest spektakulära lägenhet skapad för att inte lämna något att sakna. Tilltagen sällskapsyta i öppen planlösning till kök med stora fönsterpartier i tre väderstreck varav rakt söderläge samt sjöutsikt från två håll med nybyggda Nackabron i öst och Stadsgården, Gamla stan och Slussen i väst. Sällskapsdelen har magnifik öppen spis och ger plats för stort möblemang och matplatsdel. Specialritat kök, egendesignat Oscar Properties som karaktäriseras av industrikänsla med gråa släta luckor, extra djup bänkskiva av grå sten för att påminna om det svunna bageri som en gång verkat samt spisfläkt med stor kåpa för att göra tilltaget intryck. 

Rogivande master bedroom en-suite i etage med förhöjd känsla av integritet fördelat på två stora rum varav ett med generös takhöjd. Båda rummen vetter mot två väderstreck som låter ögonen drunkna i Stockholms inlopp med kryssningsfartyg ångandes förbi dagligen. Fäster man blicken något högre möter man Kungliga Djurgården, Kaknästornet, Lidingö och hela Stockholms innerstad med nya skyskrapor som blommat upp. Denna etagedel har separat badrum, bastu och garderobsdel samt egen utgång till takterrass. Fem rogivande och tilltagna sovrum på nedervåning i olika väderstreck med god förvaringsyta samt en inglasas balkong. Här finns även tre stora badrum separat tvättstuga samt gäst-wc. Detta boende måste upplevas på plats, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning. 

Förening

Brf Bageriet 3 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2014. Föreningen upplåter 127 st lägenheter med bostadsrätt om en total bostadsareal på 8.483 kvm. TV, bredband och telefoni levereras av Ownit med ett basutbud för TV samt 100/100 mbits bredband. Ownit levererar en TV-box och router till varje lägenhet. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Vacker fastighet som under åren genomgått en omfattande konvertering från spisbrödsfabrik till bostadshus och tillhör en av Stockholms vackraste fabriksbyggnader med en unik placering vid Stockholms inlopp högt beläget på Kvarnholmsberget. Då fastigheten under 2018 blir helt färdigställt föreligger inga underhållsarbeten eller renoveringar kommande framtid. 

Samtliga lägenheter har förråd utanför lägenheten, postboxar till varje lägenhet finns i vardera entré. P-platser i underjordiskt garage finns att tillgå (kösystem). Medlemmarna disponerar gemensamt soprum, cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum. 

För mer information gällande fastigheten. Se bilagd materialbeskrivning, teknisk beskrivning och ekonomisk plan.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Kvarnholmsvägen 96

Pris: 30 000 000 kr

Avgift: 11 910 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband

Antal rum: 9

Boarea: 263 kvm enligt föreningens information

Våning: 11 och 12 av 12

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 07.2201

Andelstal: 2.40290 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2018

Se mer

Visningslägenhet

Visningslägenhet

Visningslägenhet

Visningslägenhet

Visningslägenhet

Visningslägenhet

Visningslägenhet