Pris: 14 500 000 kr / bud

Pris per kvm: 97 315 kr

Avgift: 5 859 kr / mån

Boarea: 149 kvm

Antal rum: 5 rum och kök

Våning: 4 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna magnifika våning med balkong mot gården, kakelugn, vackra stuckaturer, gedigen takhöjd och pardörrar! Våningen är belägen på en attraktiv adress med ett högt och ljust läge i fastigheten. Social våning med generösa sällskapsrum, rymligt kök och tre utmärkta sovrum med god förvaring. Genomgående välbevarad våning i gott skick. 

Välkomnade hall som öppnar upp sig mot våningen och den vackra kakelugnen. Avhängningsmöjligheter finns. Våningen erbjuder ett trivsamt, platsbyggt kök med vit skåpinredning samt all önskvärd maskinell utrustning. Köket har bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Intill köksfönstret ryms en matplats för 4-6 personer. Tre vackra rum i fil mot Sibyllegatan med ett rikligt ljusinsläpp. Sällskapsrummet är lättmöblerat och rymmer bl.a. ett större soffmöblemang. Här finns en ljuvlig fungerande kakelugn. Tilltalande matsal med plats för stora middagstillställningar. Från matsalen nås ett stort sovrum med platsbyggda garderober. Våningen har ytterligare två bra sovrum som är belägna mot den lugna innergården. Från ett av sovrummen nås balkongen som erbjuder eftermiddagssol. I detta sovrum finns även en rymlig klädkammare samt ett garderobsutrymme med tvättmaskin. Nyrenoverat badrum från 2017 med dusch, klinkergolv samt kakel på väggarna. Intill badrummet finns en WC med marmormosaik på golvet och vit halvkaklad vägg. Välkommen till ett mycket vackert och välplanerat hem på en ypperlig Östermalms adress!

På denna adress bor du i närheten av Karlavägens vackra allé. Härifrån kan man på några hundra meters avstånd ta sig till det bästa Östermalm har att erbjuda. Från Sibyllegatan 77 är det gångavstånd till Östermalmstorg, Humlegården och Stureplan. Från denna adress har du alltid valmöjligheten att stanna kvar i något mer stillsamma kvarter eller lockas av citypulsen med liv och rörelse. På Sibyllegatan finner man bl.a. pizza- favoriten Ciao Ciao, välkända Yume sushi och det trendiga hälsohaket Ecoist.  

Förening

Brf Räven 9 är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Föreningen bildades 1986. 13 lägenheter upplåts med bostadsrätt. Förnärvarande disponeras en lägenhet som kontor och klassas som en bostadsrättslokal. Marken innehas med äganderätt. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 12/9-18). Diskussion pågår om upprustning av gården. Utöver det finns inga planerade renoveringar. För mer information gällande föreningens ekonomi se bilagd årsredovisning.

Fastighet

Välskött fastighet med en total bostadsyta om 1638 kvm. I avgiften ingår värme, vatten och basutbud från Comhem. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt ett cykelförråd och en innergård. Till våningen hör ett källarförråd. Senast stambytet utfördes 1969. Det finns inga konkreta planer på stambyte, då det inte har noterats att det finns behov av stamrenovering. Regelbundna spolningar har gjorts. 

Renoveringar i urval: 

2013- Nytt soprum med inkast från gatan samt målning av plåttaket och tätning  

2015- Dränering av innergården   

2017- Renovering av trapphuset  

2018 (pågår)- Yttre renovering av fönster mot gården

Dokument:

Mer fakta

Adress: Sibyllegatan 77

Pris: 14 500 000 kr

Avgift: 5 859 kr/mån

Antal rum: 5

Boarea: 149 kvm enligt uppmätning

Våning: 4 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 10

Lägenhetsnr LMV: 1402

Andelstal: 9.15 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Uppvärmning: Direkt el

Se mer