Pris: 28 500 000 kr / fast pris

Pris per kvm: 175 926 kr

Avgift: 5 070 kr / mån

Boarea: 162 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 4 och 5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

FAST PRIS, juridisk person på förfrågan! Kontakta ansvarig mäklare för att boka upp visning! 

Här ges nu chans att förvärva en av Stockholms och Oscar Properties i särklass mest unika etagelägenheter med entresol och stor privat takterrass. Denna lägenhet genomsyrar högsta möjliga internationella klass i spektakulär utformning med påkostade material och minutiösa detaljer genomgående. Våningen är belägen högst upp den nyligen omgjorda fastigheten på Nybrogatan 19 och disponeras i två våningsplan. Exklusiva material speglar varje rum där även originaldetaljer blivit bevarade för att skapa både våning och vindskaraktär. Stor och rymlig hall med platsbyggda förvaringslösningar och två tilltagna fönster som ger ljusinsläpp från s.k. ljusschakt. Från hall når man våningens ena sovrum, stor tvättstuga fullt maskinellt utrustat med tvättmaskin/torktumlare och arbetsyta. Magnifikt badrum beklätt i vacker marmor genomgående med dusch, vägghängd-WC och infällda spotlights. Stort sällskapsrum i öppen planlösning till det utmärkande köket med bedårande köksö centralt placerat. Köket går i sober gråskala med vacker ljusgrå marmorskiva, fullt maskinellt utrustat med maskiner från Miele. Integrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och praktisk avfallskvarn under diskho och rymligt skafferi. Sällskapsdelen och kök får magnifikt ljusinsläpp från stora fönster i fil med matplats för 6-8 personer samt yta för större möblemang som soffgrupp och dylikt. Här finns även en markant eldstad som ljusar upp dem mörkaste kvällarna. 

Den bedårande trappen leder till lägenhetens andra våningsplan. Här är rogivande master bedroom en-suite beläget som även ger direktutgång till stor takterrass med privat läge. Från sovrummet nås vackert badrum i samma marmorbeklädnad som det nedre. I fil är rymlig walk-in closet placerat som även öppnar upp till det unika entresol-rummet. Detta rum ger flera användningsmöjligheter, anmärkningsvärt är dess öppna sidor som ger balkongliknande känsla. 

 

Förening

Brf Riddaren 5 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2016. Föreningen upplåter totalt 49 st lägenheter med bostadsrätt med en total bostadsareal om 4.490 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt barnvagns/rullstolsrum, cykeluppställning på innergården. Soprum finns i markplan samt förråd i källarplan. TV, bredband och telefoni finns i gemensamt stjärnnät. Postboxar är placerade i entrén. 

Fastighet

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet och har starka karaktärsdrag av både nyrenässans och nyklassicism med inspiration av jugend. Oscar Properties har med varsam hand renoverat och uppdaterat denna fantastiska fastighet för att behålla historiens och sekelskiftets stilideal. Omsorg och kreativitet har skapat en harmonisk våningskänsla för samtliga lägenheter och gör projektet enhetligt med sina genomgående varma toner och material. En tidsepok som präglats av salongsliv och ombonad komfort som idag är en modern tolkning med stor nypa flört till just denna tid. Nybrogatan 19 är en av Östermalms centralaste adresser där lugn möter citypuls. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg finner du på en eller ett par minuter bort.  

Dokument:

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 19, 4 + 5 tr

Pris: 28 500 000 kr

Avgift: 5 070 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 4

Boarea: 162 kvm enligt föreningens information

Våning: 4 och 5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 02.1401

Andelstal: 3.22310 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1905

Se mer