Pris: 5 495 000 kr / bud

Pris per kvm: 71 364 kr

Avgift: 4 287 kr / mån

Boarea: 77 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna underbara och välplanerade trea med balkong på Norrbackagatan 31. Lägenheten är i genomgående toppskick med bra, sociala ytor och två stycken fullstora sovrum. Här kan man samlas med vänner runt den stora köks-ön och fortsätta ut på balkongen när vädret tillåter. Förvaring finns det gott om, både i platsbyggda garderober och i den stora klädkammaren. Missa ej denna pärla, hjärtligt välkomna på visning!

Välkomnande hall med platsbyggda garderober och vackert marmorgolv. Stort kök med gott om förvaring och arbetsytor, maskinellt utrustat med ugn med spishäll, diskmaskin, micro, kyl samt frys. I köket går det både att mingla runt den stora köks-ön, samt möblera med bord för upp till 6-8 personer. Luftigt vardagsrum med platsbyggd bokhylla och utgång till den härliga balkongen i soligt västerläge. Balkongen vetter mot lummig utsikt och grönska och ger en förlängning till lägenheten under årets varma dagar. I lägenheten finns två sovrum, ett stort master bedroom med plats för förvaring och dubbelsäng och ett mindre sovrum som funkar som barnrum eller arbetsrum. Smakfullt och nyrenoverat badrum med dusch bakom glasvägg, handfat med kommod och tvättmaskin. Detta är en genomgående ljuvlig trea och det är bara att flytta in! 

Norrbackagatan är en lugn och stillsam adress som leder ända vägen ner till Birkastans egna Champs-Élysées, Röstrandsgatan. På vägen finner du klassiska Capri Due, en välkänd italienare i Vasastan som under många år erbjudit en avslappnad mysig miljö med italienskt tema. Fortsätter du ner möter du Rörstrandsgatan och hela dess utbud av butiker, caféer och restauranger som exempelvis Mellqvist kaffebar och Non Solo. Runt hörnet befinner sig Karlberg med sina stora grönområden för söndagspromenad eller morgonmotion och som lätt kan bytas ut till Hagaparken och Brunnsvikens vackra miljö om något längre bort. 

Förening

BRF Ebba är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten med adress Norrbackagatan 31-33 år 2010. Föreningen upplåter 40 st. lägenheter med bostadsrätt, 2 st. med hyresrätt (dolt kapital) och har 3 st. uthyrda lokaler. Den totala lägenhetsytan uppgår till 4.713 kvm. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp debiteras köparen och pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp debiteras pantsättaren. Föreningen äger marken med tomträtt. 

Gruppavtalet för bredband sänks med 50 kr fr.o.m 1 januari 2019. Det finns utöver detta inga beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 28/9-18). 

Fastighet

Välskött fastighet som stod färdigställd 1986. Ett urval av genomförda renoveringar och underhållsarbeten; 2011 fibernät, 2011 byte av grundvattenpump, stamspolning, renovering av rör och installation av rensluckor, 2014 ommålning entrédörrar, 2015 ommålning av fastighetens tak samt renovering av tvättstuga och uppdatering av cykelrum, 2016 fjärrvärme, stamspolning och utbyte av mark-/bottenavlopp. Under 2016 renoverade man även bostadshyresgästernas lägenheter och renoverade hissarna. 

Framåt ska stammar renoveras efter behov, med hjälp av re-lining. Detta görs efter behov, och har redan utförts i aktuell lägenhets badrum. Köksstam re-linas eventuellt. Utöver detta finns inga beslutade underhåll inom närtid (kontrollerat 28/9-18). 

I föreningen finns gemensamt ett förvaringsrum för barnvagnar, rullatorer, barncyklar, sparkcyklar, uteleksaker (pulkor etc) i 31:an bredvid hissen. Tvättstuga ligger också i samma port. Det finns även hobbyrum i källaren på 33:an och ett cykelrum för "vuxencyklar" med ingång från utsidan vid 33:ans port. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Norrbackagatan 31

Pris: 5 495 000 kr

Avgift: 4 287 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (bas), Bredband

Antal rum: 3

Boarea: 77 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 1008

Lägenhetsnr LMV: 590620081

Andelstal: 2.4344 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer