Pris: 15 495 000 kr / bud

Pris per kvm: 120 116 kr

Avgift: 6 072 kr / mån

Boarea: 129 kvm

Antal rum: 5 rum och kök

Våning: 7 & 8

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna synnerligen tilltalande etagelägenhet i prisbelönta 79&Park på Gärdet. Stor takterrass i fritt läge med magisk utsikt samt två balkonger. Lägenheten är belägen högst upp i huset på våning sju och åtta med enorma panoramafönster vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du i en unik lägenhet med varierad takhöjd om högst 4,4m. Kontakta Erik Frisk för att boka visning.

Nedre plan är en social sällskapsdel med kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här strålar ljuset in genom de fantastiska panoramafönsterna. Ett stilrent och välutrustat kök med all önskvärd maskinell utrustning från Miele. Vid köket nås master bedroom som erbjuder generös förvaring. Sällskapsdelen rymmer en större matgrupp samt ett soffmöblemang. Från sällskapsrummet nås en balkong som är belägen i öst samt ytterligare ett sovrum samt trappan till övre plan. Vid hallen finns badrum med tvättpelare.

Övre plan erbjuder två sovrum, ett allrum, en klädkammare och ett badrum. Badrummet med stora ljusa plattor i granitkeramik och blandare från Dornbracht som ingjuter en härlig spa känsla. Från ena sovrummet nås lägenhetens andra balkong med trappa upp till takterrassen. Takterrassen på 25km erbjuder milsvid utsikt över hela Stockholm.

Ambitionen i alla Oscar Properties projekt är att addera värde - till de boende förstås, men också till stadsbilden och miljön runtomkring. Konceptet 79&Park är en förlängning av parken och istället för att låta taket vara en gömd plats har man valt att omfamna dessa ytor och skapat en möjlighet att ge alla boende tillgång till takterrass med fri utsikt, i tillägg till bostadens 2 uteplatser. 

Förening

Brf Stettin 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening som bildades 2015. I föreningen finns 169 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt, åtta lokaler med hyresrätt samt en förskola. Garage finns med 133st garageplatser varav 93st hyrs ut till föreninengs medlemmar ( 2000kr/mån) samt 8st MC platser (1000kr/mån). TV och bredand levereras av Ownit. 

Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Fastighet

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Stettin 7. Fastigheten färdigställs 2018 och kommer ha adresserna Sandhamnsgatan 75-83. Den totala bostadsytan är 13 139 kvm och den totala lokalytan är 1325 kvm. Föreningen tillhandahåller tre gemensamma takterrasser, publik innergård, barnvagnsförråd och cykelförråd.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Sandhamnsgatan 75D

Pris: 15 495 000 kr

Avgift: 6 072 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband Ownit, Kabel-TV basutbud, IP-telefoni

Antal rum: 5

Boarea: 129 kvm enligt föreningens information

Våning: 7 & 8

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 03.1702

Lägenhetsnr LMV: 1702

Andelstal: 0.82458 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2018

Se mer