Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 6 377 kr / mån

Boarea: 178 kvm

Antal rum: 6 rum och kök

Våning: 1/2 av 6

Interiör

Välkommen till denna fina familjevåning i vacker fastighet anno 1918.  Stora trevliga sällskapsytor och 3-4 sovrum. Utgång till egen ostörd uteplats på den gemytliga innergården. Originaldetaljer bevarade med vackra parkettgolv, stuckaturer, burspråk, spröjsade fönster, spegeldörrar samt högt i tak (3,2 m). Två ingångar vilket passar bra om man önskar separat avdelning för tex au pair. Mycket attraktivt läge invid Karlaplan.

Entré med dubbla pardörrar leder in till kapprum med bra avhängningsmöjlighet och gäst wc i anslutning. Här ligger det första sovrummet ostört mot gatan. Inre hall med öppen spis och fönster mot gården. Två härliga spatiösa sällskapsrum mot gård och gata med vackra skjutdörrar emellan. I fil med matsalen ligger ytterligare ett sällskaprum/bibliotek alternativt master bedroom om man önskar 4 sovrum. Den mer privata delen av våningen ligger i fil mot gården. Två bra sovrum med badrum i äldre utförande i mitten. Ytterligare en separat wc. I serveringsgången finns också inbyggd förvaring och en nisch för skrivbord eller dylikt. Trevligt kök med matplats och fint ljusinsläpp från terrassdörrarna samt ytterligare ett fönster. Gott om ytor för förvaring i bevarat serveringsskåp och stort kallskafferi. Utgång till den gemytliga uteplatsen om ca 12 kvm. Uteplatsen ligger med avskilt läge på den fina grusade innergården. Ytterligare utgång från köket till gården från gamla köksingången. Larm finns installerat i våningen.

I Värtavägens början finner du Östermalms knutpunkt Karlaplan. Här finns ett rikt utbud av restauranger, shoppingmöjligheter och service som t ex kemtvätt och skomakeri. I Fältöversten finns systembolag och matvarubutiker tex Sabis, en av Stockholms mest välsorterade livsmedelsbutiker. Ett stenkast söderut ligger härliga Djurgården. Gärdet med dess grönområde är populärt hos hundägare.  

Förening

Brf Trumslagaren 9 förvärvade fastigheten 1998. Föreningen består av 19 lägenheter med bostadsrätt. Totalyta om 2.596 kvm. Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd om ca 13 kvm. I källaren finns även en fräsch, fullrustad tvättstuga. Cykelavställning på gården eller i källaren. Föreningen är en äkta förening och äger marken. Kabel-tv via ComHem och Fiber via Tele2. Fiber ingår i avgiften till föreningen. 

Fastighet

Mycket välskött fastighet med de stora renoveringarna bakom sig. 1995 byttes stammar/relining. Det som är gjort på senare år är fönsterrenovering 2014 och taket byttes 2017. Även föreningens fina innergård är iordninggjord. Föreningen har inga planerade förändringar av avgiften. 

Mer fakta

Adress: Värtavägen 6

Avgift: 6 377 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband

Antal rum: 6

Boarea: 178 kvm enligt uppmätning

Våning: 1/2 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 103

Lägenhetsnr LMV: 1004

Andelstal: 6.8296 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Se mer