Pris: 4 200 000 kr / accepterat pris

Pris per kvm: 89 362 kr

Avgift: 2 546 kr / mån

Boarea: 47 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs detta underbara konceptboende, på höjden i gränslandet Östermalm ner mot Vasastan. Här erbjuds en välplanerad tvåa, totalrenoverad 2014, med en helt otrolig balkong om cirka 14 kvadratmeter i soligt sydvästläge. Detta är en perfekt lägenhet för singeln såväl som paret, som gillar att bjuda över gäster och njuta av solen när vädret tillåter! Lägenheten präglas av lyxiga materialval och en social, öppen planlösning. Får inte missas!

Välkomnande hall med plats för både avhängning samt förvaring i en stor walk-in closet/förråd. Kök mot vardagsrum i öppen planlösning. Köket går i smakfulla gråa toner i en väldigt karaktäristisk stil. Maskinellt utrustat ugn och spishäll, samt diskmaskin, kyl och frys integrerat. I köket finns plats för matbord för upp till 8-10 personer. Från köket finns en av de två utgångarna till den otroliga balkongen som ligger i soligt sydvästläge. Här går det både att möblera upp en liten frukosthörna och loungedel och du kan odla både kryddor och tomater. Invid köket, och med en annan utgång till balkongen, ligger vardagsrumsdel med plats för soffa och TV. Sovrum med fönster mot grönska och plats för dubbelsäng. Mellan sovrum och badrum finns ytterligare förvaring i platsbyggda garderober. Stilrent och stort badrum/WC med dusch, handfat med dold förvaring i spegelskåp samt tvättpelare. Detta är en genomgående vacker och häftig lägenhet och det är bara att flytta in! 

Belägen på höjden i Östermalm, i gränslandet mot där Östermalm möter Vasastan. Cykel tar dig till Stureplan, Djurgården eller Odenplan på 10 minuter. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter i kvarteret. En av de tidigare nyproduktionsprojekten, där konceptboendet verkligen är på riktigt. Huset har både biograf (som går att boka för tillställningar!) och gym. Detta är ett bekvämt och lyxigt boende med närhet till allt!

Varmt välkomna på visning i salong 1210! 

Förening

BRF Biografen är en äkta förening som registrerades 2012 och förvärvade fastigheten 2014. Föreningen består av 77 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet (debiteras köpare) samt 1 % av prisbasbeloppet i pantsättningsavgift. Delat ägande godkänns, med minsta ägarandel 10 %.

Välskött förening med god ekonomi. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. 

Fastighet

Fastigheten totalrenoverades 2014 av Oscar Properties, för att skapa nya BRF Biografen. I föreningen finns gemensamt barnvagnsrum, ett fräscht gym, biograf (som går att boka för tillställningar) samt ett litet 'hund-SPA'. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Ruddammsbacken 28, 5 tr

Pris: 4 200 000 kr

Avgift: 2 546 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband (via fiber)

Antal rum: 2

Boarea: 47 kvm enligt föreningens information

Våning: 5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 1207

Lägenhetsnr LMV: 1210

Andelstal: 0.96100 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2014

Se mer