Pris: 2 995 000 kr / bud

Pris per kvm: 93 594 kr

Avgift: 2 061 kr / mån

Boarea: 32 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkomna till denna underbara och tilltalande minitvå med högt läge och tilltagen balkong mot grönskande innergård i sydväst! Denna lägenhet har en väldisponerad yta, nyrenoverad med vackra originaldetaljer bevarade. Generöst sällskapsrum i öppen planlösning till kök och matplats, utsmyckad med vacker stuckatur och takrosett i tak. Här ges rum för såväl stort soffmöblemang som matplats till 6-8 personer. I sällskapsrummet gömmer sig även praktisk och rymlig klädkammare för extra förvaring. Modernt kök i ljus färgskala med vita släta luckor genomgående och rostfria vitvaror. Fullt maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys, spishäll och ugn. Köket och sällskapsrummet är beläget i anslutning till dess ljuvliga balkong med eftermiddags -och kvällssol där sommarkvällarna kan bli långvariga. Balkongen ger god yta för möblemang och grill. Rogivande, stort sovrum med plats för bred säng och förvaring. Välkomnande ljus hall som ger gott om förvaringsmöjlighet och plats för avhängnad. Badrum i fint skick med ljust ytskikt i form av vit mosaik och ljusblått klinker på golv, stambytt 2010. 

Innergårdshuset, med hiss, som lägenheten ligger i är därtill belägen mellan två innergårdar, föreningens gemensamma, med utemöbler och grillar, och en lite mer lummig innegård med träd och växter som delas med grannföreningen. Detta medför att lägenheten har ett väldigt tyst och lugnt läge. Lägenhetens fönster och balkong vetter mot föreningens gemensamma innegård med ett högt och fritt läge.

Denna lägenhet har ett toppläge på Kungsholmen med närhet till mataffärer, butiker, caféer och restauranger samt Västermalmsgallerian med stort utbud. Populära AG's finns på andra sidan S:t Eriksgatan och runt hörnet ligger nyöppnade Dog Food (Flippin Burger's syskonrestaurang). Lägenheten har även närhet till Kungsholms Strand med promenadstråk längs Karlbergkanalen samt till Kronobergsparken och flertalet andra grönområden. Det finns goda kommunikationer med T-bana Fridhemsplan och flertalet busslinjer (bl a 1, 3 och 4). Bostadsföreningen är solid med mycket god ekonomi. Varmt välkomna på visning! 

Förening

BF Kettingen 3 u.p.a är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1920. I föreningen finns det 37 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, och 2 st. källarlokaler som hyrs ut. Delat ägande godkänns, med minsta ägarandel 10/90. Juridisk person godkänns inte. Överlåtelseavgift om 2 000 kr debiteras köparen. Föreningen tar inte ut någon pantsättningsavgift. Till lägenheten hör ett källarförråd. Bredband via fiber levereras från Ownit. TV-utbud från ComHem. Solid förening med god ekonomi. Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (kontrollerat 4/4-18).

Fastighet

Fastigheten bebyggdes 1904 och omfattar adressen Fridhemsgatan 70. Det finns tvättstuga, föreningslokal, cykelförvaring och två st. uteplatser. Ett urval av utförda renoveringar är; Fönsterrenovering av samtliga fönster 2017, nya tvättmaskiner 2014, renovering innegård 2012, ommålning trapphus 2011, byggnation av hiss 2010, byggnation av balkonger 2004. Stammar byttes på 70-talet och re-linades 1998 kök och 2010 badrum. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Fridhemsgatan 70, 3 tr

Pris: 2 995 000 kr

Avgift: 2 061 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband (via Ownit)

Antal rum: 2

Boarea: 32 kvm

Våning: 3 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 29

Lägenhetsnr LMV: 1301

Andelstal: 1.77 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Se mer