Pris: 5 985 000 kr / bud

Pris per kvm: 157 500 kr

Avgift: 2 200 kr / mån

Boarea: 38 kvm

Antal rum: 1.5 rum och kök

Våning: -1 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Juridisk person på förfrågan  - 10 % PRISSÄNKT - TVÅ ÅRSAVGIFTER BETALDA  - TOTALAREA 57 KVM 

Nu saluförs denna fantastiskt tilltalande lägenhet i moderniserad jugendstil om 38 kvm (biyta om 19 kvm) med egen privat uteplats i sydväst. Väldisponerad med vackert välvt tak och fina materialval kännetecknat Oscar Properties och projektet Nybrogatan 19 som inte ger något att sakna. Rymligt sällskapsrum i öppen planlösning till kök, egen designat av Oscar Properties i grå färgskala med all maskinell utrustning som kan önskas samt matplats för 6-8 personer. Tre tilltagna ljuskällor och utgång till uteplats i sydvästläge mot Sofi Almqvist plats. Här ges möjlighet att möblera med såväl mat -som lounge-möbler. Uteplatsen kommer bli omsvept av plantering som ger mjuka värden och ökar integriteten. 

Rogivande sovrum i form av sovalkov med rymlig garderob och plats för stor säng. Påkostat badrum med marmor beklätt på såväl golv som tak. Stor duschyta med blandare från Dornbracht och duschvägg i glas. Vägghängd WC, tvättpelare och handfat med kommod i marmor. Infällda spotlights och golvvärme. Denna lägenhet är en av projektets sista lägenheter som saluförs och är placerad på våning -1 med lugnt och ostört läge allra längst bort från Nybrogatan. Fastigheten har under åren genomgått en omfattande renovering där man valt att bevara den underbara jugendstil som historien ger och moderniserat med fantastiska materialval och faciliteter som skapar ett exklusivt boende svårt att jämföra med. Ta här chansen att flytta in i ett av Stockholms mest unika och exklusiva bostadsprojekt beläget där Östermalm mynnar ut i puls och liv från Nybrokajen, Östermalmstorg och Stureplan. 

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och för att boka upp visning! 

Förening

Brf Riddaren 5 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2016. Föreningen upplåter totalt 49 st lägenheter med bostadsrätt med en total bostadsareal om 4.490 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt barnvagns/rullstolsrum, cykeluppställning på innergården. Soprum finns i markplan samt förråd i källarplan. TV, bredband och telefoni finns i gemensamt stjärnnät. Postboxar är placerade i entrén. 

Fastighet

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet och har starka karaktärsdrag av både nyrenässans och nyklassicism med inspiration av jugend. Oscar Properties har med varsam hand renoverat och uppdaterat denna fantastiska fastighet för att behålla historiens och sekelskiftets stilideal. Omsorg och kreativitet har skapat en harmonisk våningskänsla för samtliga lägenheter och gör projektet enhetligt med sina genomgående varma toner och material. En tidsepok som präglats av salongsliv och ombonad komfort som idag är en modern tolkning med stor nypa flört till just denna tid. Nybrogatan 19 är en av Östermalms centralaste adresser där lugn möter citypuls. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg finner du på en eller ett par minuter bort.  

Dokument:

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 19

Pris: 5 985 000 kr

Avgift: 2 200 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 1.5

Boarea: 38 kvm enligt föreningens information

Biarea: 19 kvm enligt föreningens information

Våning: -1 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 01.0902

Andelstal: 1.39860 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2018

Se mer