Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 4 384 kr / mån

Boarea: 89 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2 av 6

Interiör

Välkommen till denna välplanerade 3:a i genomgående i mycket fint skick med härlig balkong som man når från vardagsrummet. Tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, vackra trägolv, speglade innerdörrar, marmordetaljer och stora spröjsade fönsterpartier med djupa fönsternischer. 

Hall med säkerhetsdörr och  smakfull gäst wc med hexagonmarmor. Inre hall som man med fördel kan nyttja som arbetsplats. Gemytligt kök med all maskinell utrustning. Stor matplats och fint ljusinsläpp från två fönster. I fil ligger vardagsrummet som ger en härlig rymdkänsla och mycket ljusinsläpp från de glasade balkongdörrarna. Balkongen ligger mot den lugna innergården. Två rymliga sovrum varav ena med praktisk inredd walk-in-closet i direkt anslutning och access till badrummet. Smakfullt badrum med carraramarmor. Dubbla handfat, badkar med dusch bakom glasad duschvägg, handduksvärmare samt golvvärme. Praktisk arbetsbänk med både tvättmaskin och torktumlare under och ytterligare förvaring ovan bänk.

Härligt läge på lugn enkelriktad gata intill Rörstrandsgatan. Nära till såväl storstadspulsen som kommunikationer och grönområden mitt i populära Birkastan. 

Förening

Fastigheten består av 18 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 lokal som upplåtes med hyresrätt samt 3 parkeringsplatser (kort kö, 1.300 kr/m) som hyrs ut till medlemmar. Den sammanlagda bostadsytan uppgår till 1173 kvm och lokalytan 40 kvm.

Föreningen har god ekonomi och fastigheten är mycket välsköttt med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen är en s.k. äkta förening och äger marken. Ingen avgiftsändring planerad. Läs mer om renoveringshistoriken på föreningens informativa hemsida porslinsbruket25.se

Fastighet

Ett rymligt källarförråd tillhör lägenheten. Tvättstuga i källaren. Barvagnsförråd finns på innergården och en mindre barnvagn får även plats i hissen. Cyklar på gården alternativt så finns det cykelförråd i källaren. Comhem levererar kabel-TV till fastigheten. Föreningen har ett gruppanslutet avtal med Bredbandsbolaget via fiber. Bredband är installerat i fastigheten och abonemanget ingår i månadsavgiften till föreningen. 

Mer fakta

Adress: Bråvallagatan 6

Avgift: 4 384 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, TV, bredband

Antal rum: 3

Boarea: 89 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00567-0133

Lägenhetsnr LMV: 1203

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1927

Se mer