Pris: 4 995 000 kr

Pris per kvm: 104 063 kr

Avgift: 1 kr / mån

Boarea: 48 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Här ges möjligheten att förvärva en välplanerad tvårummare på bästa Östermalmsläge i skuldfri förening med nollavgift. Belägen på andra våningen i vackert gårdshus anno 1893 med utsökt balkong i högt västerläge som erbjuder härlig eftermiddagssol. Utmärkt planlösning med socialt sällskapsrum, stort sovrum med walk in closet och magnifikt kök med utgång till balkongen. Bevarad sekelskiftescharm i djupa speglade fönsternischer, generös takhöjd och vackra furutiljor.

Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr med bra avhängningsmöjligheter och garderober för bra förvaring. Från hallen nås det stilrena köket med generösa arbetsytor och all önskvärd maskinell utrustning. Utgång till balkongen från köket genom pardörrar i glas. Balkongen ligger högt belägen i väst med sol från lunch till kväll. Stort sällskapsrum med given plats för soffmöblemang och matplats. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Från sovrummet nås en stor walk in closet med egen dusch. WC med ingång från hallen.

Här bor du på bästa adress med närhet till både Östermalmstorg och Djurgårdens grönska. Strax nedanför porten finner du Villagio, en kvarterskrog med italienskt inslag som blivit en riktig Östermalmsklassiker. Här kan du avnjuta ett glas i kvällssolen, äta middag med vänner eller take-away för hemmakvällarna. Är du en frukostmänniska är Riddarbageriet med deras nybakade bröd något för dig. Härifrån har du alltid valmöjligheten att stanna kvar i stillsamma kvarter, eller låta dig lockas av citypulsen med liv och rörelse på några minuters avstånd. 

Förening

Brf Havssvalget 24 är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Det är en extremt välskött förening utan skulder. På fastigheten finns två stycken bostadshus med 20 st bostadslägenheter som upplåts med bostadsrätt och en lokal. Föreningen innehar marken med äganderätt. Kabel-TV och bredband levereras genom fiber via ComHem alt. Telia.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.

För mer information se bilagda dokument.

Fastighet

Välskött och vacker fastighet som bebyggdes år 1893. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, två innergårdar, cykelparkering.

Urval av gjorda renoveringar: 

2017 Fasadrenovering
2017 Trapphusrenovering
2017 Hissinstallation
2014 Fönsterrenovering

Föreningen har inga planerade renoveringar framgent.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Skeppargatan 21 A

Pris: 4 995 000 kr

Avgift: 1 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 48 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 15

Lägenhetsnr LMV: 1203

Andelstal: 3.43 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1893

Se mer