Pris: 6 995 000 kr / bud

Pris per kvm: 105 985 kr

Avgift: 2 454 kr / mån

Boarea: 66 kvm

Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1 av 6

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Här ges möjligheten att förvärva denna unika trea på lugna delen av Nybrogatan med egen terrass om 25kvm. Optimalt planerad lägenhet med socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Belägen i vacker fastighet med bevarad charm i klassisk stuckatur, dekorativa vägglister och takrosetter. 

Välkomnande och fint utsmyckad hall med gott om förvaring i stor garderob med tvättpelare. Stilrent vitt kök med härligt inbjudande köksö täckt av svart granitskiva, här erbjuds excpetionell förvaring i väggskåp. All önskvärd maskinell utrustning från svenska Husqvarna respektive Electroux. Spatiöst sällskapsrum i öppen planlösning mot kök där både matplats och loungedel har generösa givna ytor. Vinställ och platsbyggd förvaring i utsökt utförande. Genom eleganta skjutdörrar nås sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderob. I anslutning till sällskapsrummet nås lägenhetens fantastiska terrass om 25kvm. Intill fasaden sitter en stor markis med två infravärmare under som förlänger säsongen. Här finns gott om plats för lounge, matplats och grill. Smakfullt badrum i granitkeramik med skjutbara glasdörrar framför dusch, vägghängd wc och handfat. Harmoniskt sovrum intill hall som med enkelhet även kan användas som walk in closet.

Belägen på lummiga, övre delen av populära Nybrogatan. Paradgata för restauranger såsom Nybrogatan 38, Papà Italiano, Nyko samt Riche och Teatergrillen. På Östermalmstorg finner vi både saluhall och matbutiker. ICA Esplanad ligger ett stenkast bort på andra sidan Karlavägen likaså Stadions tunnelbanestation. Närhet till både Djurgården och dess grönska, som ner på stan och till Stureplan. 

Förening

Brf Rådjuret 20 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 1981. I föreningen finns 32 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och tre lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person som ägare. Kabel-Tv och bredband levereras av Com Hem.

Lägenheten disponerar källarförråd.

För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.

För mer information se bilagda dokument.

Fastighet

Välskött och vacker fastighet som bebyggdes år 1907. Total bostadsyta om 3769kvm och lokalyta om 225kvm. Föreningen innehar fastigheten Rådjuret 20 med äganderätt. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av cykelrum, innergård samt en tvättstuga. 

Urval av gjorda renoveringar: 

2013 Trapphus
2013 Värmesystem
2013 El

Partiells stambyten sker löpande i fastigheten. Denna lägenhet är stambytt.

Föreningen har framgent planerat att installera fiber under våren som kommer och sedan renovera fasaden mot innergården.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Nybrogatan 77

Pris: 6 995 000 kr

Avgift: 2 454 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband

Antal rum: 3

Boarea: 66 kvm enligt säljarens information

Våning: 1 av 6

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 111

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1907

Se mer