Pris: 6 950 000 kr / bud

Pris per kvm: 83 735 kr

Avgift: 2 984 kr / mån

Boarea: 83 kvm

Antal rum: 3.5 rum och kök

Våning: 4 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Välkommen att förvärva detta välplanerade och rymliga boende i nyskapt funktionalistisk stil utmärkt beläget i populära Sveakvarten och gränslandet mellan nedre Gärdet och Östermalm. Denna lägenhet återfinns högst upp i huset med ett eget våningsplan och stor balkong i rakt västerläge för bästa eftermiddags -och kvällssol.

Genomgående generösa rumsytor med fint ljusinsläpp från dess stora fönster. Sällskapsdelen ger plats för gott om möblemang och är i anslutning till balkong i rakt västerläge med infravärme och markis samt utsikt över Svea Torn. I fil till sällskapsdel återfinns två tilltagna och rogivande sovrum som båda ger plats för dubbelsäng, möblemang och garderobsuppbyggnad. Från dess stora hall som öppnar upp till såväl sällskapsrum som kök återfinns rymlig klädkammare och modernt badrum. Klädkammaren som även är lägenhetens förråd innehåller goda förvaringsmöjligheter och har även tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet går i moderna ljusa inslag, helkaklat med stora vita plattor på vägg och mörkare klinkers på golv. Handfat med kromad benställning och blandare, badkar med dusch och likaså kromad blandare här. Två infällda speglar skapar en ljusare känsla tillsammans med fönster. Tilltaget socialt kök med stort fönsterparti och fri utsikt över innergård. Här ges bekvämlig arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter samt matplats för 6-8 personer. Köket går modern stil med genomgående släta luckor som integrerar vitvaror som diskmaskin och kyl/frys. Bänkskivan och ugn går ton i ton med sitt rostfria utförande och får sig en levande kontrast mot det marockanska kakel på vägg. 

Denna lägenhet utgör ett praktiskt och lättsamt boende med yta för vardagens alla behov. I kvarteret kring Svea hittar du allt som kan tänkas behövas tillsammans grönskande delar kring fastigheterna och närhet till både Norra Djurgården, Lill-Jansskogen och Gärdetsfälten samt Karlavägen och Östermalmstorg. 

Förening

Brf Svea Artilleri 4 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med låg belåningsgrad per kvadratmeter som bildades 2001 och innehar tomten med äganderätt. Föreningen upplåter 90 lägenheter med bostadsrätt, 16 lägenheter samt 8 lokaler med hyresrätt, och som omfattar adresserna Bo Bergmansgatan 3-11 12-14 samt Jungfrugatan 70 och Starrängsringen 1-17. Föreningen innehar utöver detta 50 garageplatser som tillämpas med kösystem. Den totala lägenhetsytan utgör 8.745 kvm. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem och Ownit. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp som debiteras säljaren samt pantsättningsavgift om 1% av prisbasbelopp som debiteras pantsättaren. Juridisk person beviljas ej. Inga kommande avgiftsändringar (kontrollerat 31/10-18). Föreningen har en god ekonomi och siktar på att inom snar framtid bli skuldfri. 

Fastighet

Välskött fastighet med byggnadsår 1991. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval; 

2016/2017 - Byte av badrumsfönster i vissa badrum
2017 - Målning av taket 
2018 - Renovering av garage 
2018 - Renovering av hyreslägenheter
2018 - Stamspolning under hösten 

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt två tvättstugor, återvinningsrum och parkeringsplatser i samfällighetens garage. Plats tillämpas med kösystem och för tillfället står 20 stycken personer på kölista. Förråd finns i lägenheten som idag nyttjas till klädkammare med tvättpelare. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Starrängsringen 15

Pris: 6 950 000 kr

Avgift: 2 984 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten,

Antal rum: 3.5

Boarea: 83 kvm enligt uppmätning

Våning: 4 av 4

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 00136

Lägenhetsnr LMV: 1401

Andelstal: 1.05368 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1991

Tv-Internet: Com hem

Se mer