Pris: 5 395 000 kr / bud

Pris per kvm: 112 396 kr

Avgift: 1 kr / mån

Boarea: 48 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1 av 4

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs denna välplanerade tvårummare med genomgående planlösning på bästa Östermalmsläge i både avgiftsfri och skuldfri förening. Belägen på första våningen i vackert gårdshus med väl tilltagen balkong i högt och soligt västerläge. Inbjudande sällskapsrum med en bedårande öppen spis, stort kök med plats för större matbord samt harmoniskt sovrum mot stillsam innergård. Bevarad sekelskiftescharm i djupa speglade fönsternischer, generös takhöjd och vackra furutiljor.

Välkomnande hall innanför trygga säkerhetsdörrar och pardörrar i original. Rymligt sällskapsrum med charmfull öppen spis och gott om plats för soffmöblemang, soffbord och tv. Rogivande sovrum mot den fridfulla och vackra innergården, här finns garderob samt förberett för kakelugn/öppen spis. Trevligt kök med gedigna arbetsytor och all önskvärd maskinell utrustning. Stor matplats med möjlighet till sittningar om 8 personer. Från köket nås lägenhetens ljuvliga balkong med härlig eftermiddagssol. Helkaklat badrum med dusch, wc och handfat med kommod.

Här bor du på bästa adress med närhet till både Östermalmstorg och Djurgårdens grönska. Strax nedanför porten finner du Villagio, en kvarterskrog med italienskt inslag som blivit en riktig Östermalmsklassiker. Här kan du avnjuta ett glas i kvällssolen, äta middag med vänner eller take-away för hemmakvällarna. Är du en frukostmänniska är Riddarbageriet med deras nybakade bröd något för dig. Härifrån har du alltid valmöjligheten att stanna kvar i stillsamma kvarter, eller låta dig lockas av citypulsen med liv och rörelse på några minuters avstånd. 

Förening

Brf Havssvalget 24 är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Det är en extremt välskött förening utan skulder med en välfylld kassa. På fastigheten finns två stycken bostadshus med 22 st bostadslägenheter som upplåts med bostadsrätt och en lokal. Föreningen innehar marken med äganderätt. Kabel-TV och bredband levereras genom fiber via ComHem alt. Telia. 
Till lägenheten hör ett källarförråd.

För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.

För mer information se bilagda dokument.

Fastighet

Välskött och vacker fastighet som bebyggdes år 1883. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, två innergårdar, cykelparkering.

Urval av gjorda renoveringar: 

2017 Fasadrenovering
2017 Trapphusrenovering
2017 Hissinstallation
2014 Fönsterrenovering

Partiella stambyten sker i fastigheten.

Föreningen har inga planerade renoveringar framgent.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Skeppargatan 21 A

Pris: 5 395 000 kr

Avgift: 1 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, vatten

Antal rum: 2

Boarea: 48 kvm enligt föreningens information

Våning: 1 av 4

Hiss: Ja

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1883

Se mer