Pris: 3 495 000 kr / bud

Pris per kvm: 88 481 kr

Avgift: 2 490 kr / mån

Boarea: 39.5 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3,5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Äntligen saluförs denna ljuvliga söderpärla, belägen högt upp i huset med bästa adress på SoFo. Här finner vi en synnerligen välplanerad, nyligen smakfullt renoverad, tvåa med socialt öppen planlösning där det förtrollande köket utgör lägenhetens hjärta. Detta är en perfekt lägenhet för såväl singeln som paret, som gillar att ha nära till både Nytorgets rika restaurangutbud som kommunikationer i form av innerstadsbussar och T-bana. 

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter samt klädkammare för förvaring. Hallen öppnar upp till lägenhetens inbjudande nybyggda kök med en väl tilltagen köksö för såväl matlagning som middagsbjudning. Utrustat med all önskvärd maskinell utrustning samt en välplacerad tappkran för såväl bubbelvatten som öl. Vardagsrummet har gott om plats för soffmöblemang och soffbord samt en generös garderob. Harmoniskt sovrum med inbjudande vy över lummiga innergården. Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och förvaringsskåp. 

På Bondegatan bor du i navet av Södermalms mest populära och händelserika kvarter med fantastiskt utbud av såväl restauranger som butiker. Här hittar du exempelvis Acne Studios och Pärlans konfektyr som möjligtvis kokar den godaste, klassiska karamelkolan du kan köpa för pengar. Urban Deli lever vidare med sin restaurang, uteservering och välsorterade matbutik som håller öppet långt in på kvällarna likväl som Nytorget 6 med sin fantastiska meny och generösa öppettider. Utöver dessa två Nytorgsklassiker befinner sig exempelvis Bar Agrikultur på Skånegatan som drivs i regi av Michelinprisbelönta kockarna Filip Fastén och Joel Åhlin som här driver systerkrog i mer avslappnad miljö jämfört med annars fantastiska Agrikultur på Roslagsgatan. 

Förening

Brf Bonden 13 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2005. Föreningen upplåter 46 lägenheter med bostadsrätt och innehar 1 hyresrätt samt 4 lokaler som hyrs ut. Den totala lägenhetsytan uppgår till 1.967 kvm. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp som ansvaras solidariskt mellan säljaren och köparen. Pantsättningsavgift om 1% av basbelopp debiteras pantsättaren. Juridisk person godkänns ej. Kabel-TV och bredband leveraras av Com Hem.

För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.

 

 

Fastighet

Välskött vacker fastighet i klassisk funktionalistisk byggnadsstil anno 1932. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval; 

2010 - Stambyte
2010 - Renovering av lokal
2010 - Undercentral
2014 - Tak, fasad, balkonger och fönster
2015 - Undersökning av fuktskada i entré
2016 - Filmning av rör på bottenvåning
2016 - Återställning av entré
2016 - Målning av trapphus och hisschakt
2016 - Nytt torkrum, tvättmaskin och torkskåp
2018 - Ny entré

Föreningen kommer under 2019 göra ny OVK.

Dokument:

Mer fakta

Adress: Bondegatan 13

Pris: 3 495 000 kr

Avgift: 2 490 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten

Antal rum: 2

Boarea: 39.5 kvm enligt uppmätning

Våning: 3,5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 28

Andelstal: 2.5564 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1932

Se mer