Pris: 5 995 000 kr / bud

Pris per kvm: 74 938 kr

Avgift: 4 452 kr / mån

Boarea: 80 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Nu saluförs detta unika och ljusa ateljéboende i Oscar Properties omvandlade industribyggnad Radiofabriken. Lägenheten präglas av stora fönsterpartier och ljus, sober interiör av högsta materialstandard. Här återfinns en luftig och inbjudande två:a med öppna, sociala ytor, stort sovrum och rejäl walk-in closet. Unikt boende som måste upplevas på plats! 

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare öppnar det stora vardagsrummet upp sig med kök i öppen planlösning. Ett stort, vackert glasparti släpper in rikligt med ljus vilket gör att rummet upplevs ännu större på plats. Här går det enkelt att möblera med en större soffgrupp, TV-möbel och ett stort matsalsbord invid köket med plats för upp till 8-10 personer. Smakfulla materialval av högsta standard skapar en inbjudande känsla. Master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring i lägenhetens förråd. I anslutning till hallen finns också en rymlig walk-in closet med förvaring och avhängning. Stilfullt badrum/WC med dusch bakom glasvägg, handfat med kommod för förvaring och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett genomgående smakfullt konceptboende och det är bara att flytta rakt in!

Belägen på Svarvargatan, runt hörnet från både lugnet och pulsen. Nära till Karlbergskanalen, Kungsholmsstrand och Kungsholmen runt, såväl som till Fridhemsplan med all dess service och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare för frågor. Hjärtligt välkommen på visning! 

Förening

BRF Industriverket är en äkta förening som registrerades 2015. Föreningen består av 147 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt, en lokal som upplåts med bostadsätt, två hyreslokaler samt 35 garageplatser. Grundutbudet för TV och bredband ingår i månadsavgiften! 

 

Fastighet

Föreningen äger marken. I föreningen ingår adresserna Svarvargatan 7-11, samt Igeldammsgatan 22A-C. Gemensamma utrymmen är cykelrum, barnvagnsrum soprum samt miljörum. Föreningen har också en stor härlig innegård med möbler, grillar och belysning.

Huset byggdes 1897 och renoverades helt 2017. Det finns därför inget behov för kommande underhåll. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Svarvargatan 7

Pris: 5 995 000 kr

Avgift: 4 452 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 80 kvm enligt föreningens information

Våning: 4 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 1015

Lägenhetsnr LMV: 1401

Andelstal: 0.59590 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1897/2017

Se mer