Pris: 8 995 000 kr / accepterat pris

Pris per kvm: 73 130 kr

Avgift: 6 309 kr / mån

Boarea: 123 kvm

Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 5 av 5

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid

Interiör

Med milsvidande och enastående utsik över Gärdetsfältet saluförs här detta spektakulära och exklusiva boende i etage, även kallat stadsradhus på taket. Här bor du högst upp i fastigheten med generös planlösning fördelat på två våningsplan med tre tilltagna balkonger i olika väderstreck för att kunna avnjuta dagens alla soltimmar.

Nedervåningen bjuder på välkomnande stor hall med goda avhängningsmöjligheter och rymlig skjutgarderob. Vidare in ges en öppen planlösning mellan dess tillagna sällskapsrum och kök med utgång till underbar balkong i rakt västerläge som ger sol hela dagen fram till kväll. Sällskapsrummet har stora fönsterpartier som skapar ljus och rymd och ger plats åt stort vardagsrumsmöblemang. Köket är centralt placerat för att låta det sociala livet fortgå när man har vänner på besök. Stilrent kök med vita släta luckor på såväl över som nederskåp med svart bänkskiva i granit. Utrustat med all önskvärd maskinell utrustning som kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn, mikro och vinkyl samt infällda spiotlights. Köket blir förlängt med en praktisk bardel mot sällskapsyta, utmärkt för att umgås vid. Mellan hall och kök ges generös matplats för 4-6 personer. Nedervåningen ger även stort badrum, helkaklat i vitt med klinker på golv. Här finns stor tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare och arbetsbänk. Stor duschplats med vikbar duschvägg i glas, handfat med kommod och förvaring i form av högskåp. Infällda spotlights i tak samt golvvärme. Nedervåningen ger även utökad förvaring med rymlig klädkammare/förråd. 

Magnifik trapp i trä leder upp till ovanvåningen som bjuder på tre tilltagna sovrum varav ett master bedroom med balkong, rymlig sällskapsyta samt badrum. Master bedroom får samma milsvida och enastående utsikt som vardagsrummet ut över Ladugårdsgärdet, rogivande och avskilt. Rymlig garderobsvägg med skjutdörrar och plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Sovrummet leder ut till lägenhetens andra balkong i fantastiskt västerläge. Allrum med plats för soffgrupp samt två ordentliga sovrumrum som vetter åt andra hållet. Här finns även ett ytterliggare badrum, helkaklat med klinker på golv. Dusch med duschvägg i glas och handffat med kommod. Infällda spotlights och golvvärme. 

Denna lägenhet stod färdigställd under 2011 efter att fastigheten genomgått en stor om -och nybyggnation till bostäder och ger prov på ett boende utöver det vanliga. Här uppe på taket bor du avskilt utan insyn från Ladugårdsgärdet med enastående utsikt svårslagen för Stockholm och utmärkt placerat på Gärdet med närhet till både Östermalm och Kungliga Djurgården. 

Förening

Brf Tegeludden 11 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 138 lägenheter med bostadsrätt varav 18 stycken såkallde stadsradhus på taket. Föreningen har utöver detta 2 lokaler som upplåts med hyresrätt samt 77 stycken garageplatser och 18 parkeringsplatser utomhus. Den totala bostadsytan uppgår till 11.021 kvm Föreningen innehar marken med äganderätt. Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt 1 % i pantsättningsavgift per pantsättning debiteras. Kabel-TV (grundutbud) och bredband levereras av bredbandsbolaget. Inga beslutade avgiftsändringar (kontrollerat 9/11-18). 

För mer information gällande föreningens ekonomi, se bilagd årsredovisning eller föreningens hemsida; https://www.tegeludden11.se. 

Fastighet

Välskött fastighet som färdigställdes under 2011. Fastigheten som ursprungligen är från 1960-talet  genomgick en omfattande konvertering och ombyggnation från kontorslokaler till bostäder. Föreningens garage och parkeringsplatser tillämpas med kösystem. En garageplats kostar 1500kr-1900kr/månad beroende på storlek och en parkeringsplats utomhus kostar 1000kr/månad. Separat kö gäller och hanteras av HSB som sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning. Inga kommande renoveringar. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval; 

- Renovering av trapphus med ny marmor, slipning av marmor, målning samt belysning
- Nya automatiska dörröppnare
- Nya elektroniska brevlådor
- Ny fasadbelysning
- Iordningställande av 2 nya garageplatser samt 1 parkeringsplats utomhus 

Till lägenheten hör källarförråd. Extraförråd kan hyras av föreningen. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en rymlig bokningsbar tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum. 

Dokument:

Mer fakta

Adress: Sehlstedtsgatan 3

Pris: 8 995 000 kr

Avgift: 6 309 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), bredband

Antal rum: 4

Boarea: 123 kvm enligt föreningens information

Våning: 5 av 5

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 131

Lägenhetsnr LMV: C1502

Andelstal: 1.22791 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 2011

Tv-Internet: Bredbandsbolaget

Se mer